L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 24 de maig del 2012

1ª Volta Ciclo-Turistica del GMV




 El Grup Muntanya Valldigna organitza per a aquest diumenge una ruta Ciclo-turística pels paratges de la platja de Tavernes.

És la primera vegada que l’entitat celebra aquesta activitat i ho fa sota el nom de “Volta Ciclo-Turística, CONEIX ELS PARATGES DE TAVERNES”. L’eixida será a les 9 des de l’Ajuntament amb bicicleta per a seguir com Itinerari: camí Gandia, riu Vaca, Poblat del Ràfol, camí del riu Vaca, Sèquia Mare, Torre de Guaita (Esmorzar), Avinguda de la Marina, Parc del Llac, Canal de defensa, el Molló, Ermita de Sant Llorenç de l'Alcudiola, Muntanyeta del Bou, Tavernes de la Valldigna.

El total del recorregut és de 24Km i els participants han de portar aigua i l’esmorzar. L'organització compta amb un vehicle 4X4 per a possibles incidents.

-Remés pel GMV
-