L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 27 d’abril del 2012

Va de records: El govern de Rajoy (PP) bat el record de desocupats a Espanya amb 5.639.500 persones mentre el govern de A. Fabra bat el record en les terres valencianes amb 681.400.




Sembla ser que els gossos no es nuguen amb llonganisses i tot el bo i millor que anàvem a tindre amb un govern de Rajoy era un simple miratge. I veient el que veiem ací, a les nostres comarques, després de 17 anys de govern absolut del PP ens ho havíem d’haver imaginat.

Una vegada més, l’atur al País Valencià va pujar en 40.100 persones en el primer trimestre de l'any i ¡això que ara governa Rajoy!. És un 6’25%  respecte al trimestre anterior, situant-se el número total de desocupats en 681.400 persones, segons les dades de l'Enquesta de Població Activa (EPA) feta hui pública per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

Som, per tant la tercera autonomia on més persones s'han quedat sense treball en el trimestre després d'Andalusia (81.100 aturats més) i Catalunya (61.500). Espanya ha registrat 365.900 aturats més en el primer trimestre, un 6,9% més, i el govern del PP de Mariano Rajoy té l’honor d’arribar a la xifra de 5.639.500 persones desocupades, inèdita fins ara per a l'economia espanyola.

L’augment de desocupació al País Valencià respecte a les dades del primer trimestre del 2011 ens diu que s'han registrat 81.600 aturats més, el que significa en termes percentuals un 13.60% més respecte l’any passat.  

PD: Després d'haver escoltat tantes i tantes vegades a Rajoy, a Santamaria, a Aguirre... criticar, llançar foc i flament per rebutjar la idea d'un possible augment de l'IVA pel govern de Zapatero; després d'haver-lo considerat com el pitjor per a l'economia i que augmentaria la crisi, ara avui ens assabentem que el govern de Rajoy ja anuncia pujar-lo el 2013. S'admeten travesses: ¿serà al 2013 o per a després de l'estiu? 
-

4 comentaris:

un jubilat ha dit...

Els Valencians ja estem acostumats a ser capdavanters en temes d'atur i estar en la cúa en temes de sanitat i educació,però,ens té igual,nosaltres a les properes eleccions autonòmiques tornem a elegir al PP per majoría absoluta,encara que presenten de candidat a BOB ESPONJA.

Anònim ha dit...

Si continuen com a tavernes putjara a els 10 milions com a minim.

un ex-rosaet ha dit...

Sempre capdavanters en lo pitjor...quant eu serem per lo millor ? Som uns meninfots que damunt els donem la majoría absoluta, així es xafen els o...això.

Anònim ha dit...

Per una vegada vaig a defensar al PP XD. El gos que lladra no te la culpa de lladrar perque com tot hom sap o deuria saber, tots els gossos lladren.

El culpable de tot els que ens pasa som tots, fem política ficció...per un moment penseu que per art de magia, tots els espanyols desapareixem d´espanya i som substituits per ...islandesos...En menys de cent dies els corruptes estarien en presó i els que ens han portat aquest femer penjats d´un pi dels dellonsos...

Però com tot el mon sap o deuria saber la "magia" no existeix i per tant els espanyols continuem sent espanyols i com sempre, l´unic que sabem fer es renegar, criticar i perdre la força per la boca...però a l´hora de pendre mesures...que les prenga un altre que jo a casa estic molt be com estic i si algú em pregunta perquè jo no faig res, ja tinc la frase ben depresa...total, tots els polítics son igual de lladres...

El que mai diuen es el final de la frase completa...i tots els espanyols un suros.