L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 25 d’abril del 2012

UPyD de Tavernes i de la Valldigna es dissol

Reproduïm textualment el comunicat que hem rebut del fins fa poc responsable d'eixe partit:

Hasta ayer mismo, he publicado escritos defendiendo a UPyD y en su nombre, sus ideas, que sigo compartiendo no es su totalidad , pero sí en su mayoría.

La forma de trabajar de este partido, muy "stalinista" como me dijo una vez uno de sus mismos altos cargos electos, que no dejan ni un ápice de representación a sus miembros particularmente, ni siquiera a efectos locales que es lo que he estando haciendo siempre, por el bien de Tavernes,  hace incompatible mi forma de actuar con la del partido.

La gota que ha desbordado el vaso ha sido cuando he aparecido en algunos medios como en representación del partido en la prensa en el tema de la laminación del río, de lo que he venido informando en este blog puntualmente: si ni siquiera puedo acudir a ayudar a mi pueblo por medio de mis , hasta ahora, representantes institucionales,  ¿para que me sirve pertenecer a él, no lo creen ustedes  queridos lectores ? 

Por eso hoy mismo acabo de presentar mi baja y la de los simpatizantes afines a mi , que son todos los de Tavernes, por lo que el colectivo local-Tavernes y comarcal-Valldigna quedan disueltos.

Pero que no se alegren demasiado aquellos que se crean que se van a librar de mi, mi intención después de 8 años de retiro en política activa, era y es ayudar a mi pueblo en lo que pueda , y creía que este partido era la forma ideal de hacerlo.

Pero hay otros medios tanto civiles como políticos para hacerlo, además de los blogs locales, para expresar mi opinión y actuar en lo que pueda en defensa de los intereses comunes.  

Por lo tanto, hasta pronto.

Enrique Estruch i Ferrando
a partir de hoy ciudadano políticamente independiente

-

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Una alegria me invadia segun leia, despues no comprendia,que mal redacta dios mio. Al llegar al final desconcierto, se queda o se va?
Señor, que lio.

Filòsof ha dit...

NO ens enganyem , no és bo per aningú que la politica funcione de dalt cap a baix com deia i volia el president Maura. Sempre hem de defensar qui fa la politica de baix cap amunt: localitat, comarca, provincia, tot i que ser vençut no m'agrada, per això els romans deien els vençuts de València, això significa provincia, després autonomia, i fianlment estat. A Anglaterra esta molt clar, els diputats es juguen en la circunccripció, o ix un o ix una latre. Així que senyor Estruch, sentint-ho molt, vosté es de Tavernes i estos senyors i senyora de UPiD son d'Espanya una , grande i libre. El temps li ho està demostrant. No cerque partits fora, si vol treballar hi ha de bons a la Vall. Ho sent pel mal que fan a la pobla ció que diuen clarament no representar. I pense vosté, quan diuen Espanya, pensen en la pobla ció o en el concepte d'interés que tenen ells de la seua impresentable ideologia ?
Començava amb dos nos, i continue diguent NO SESNSE EL MEU POBLE , sense el projecte de laminació que dona seguretat i feina al meu poble. la seua actitud avui el dignifica. S'imagina cara Udip un projecte que donara seguretat i feina a Espanya i es votara en contra, que dirien ells?
No se dir-li més.

Josep Grau ha dit...

No se que haja passat en aquest partit, però per a mí, li has fet un favor, crec que també se n'han adonat que entraves als foros com un ultra en el nom del partit i per a la imatge de donar-se a coneixer a la Vall no era bó, crec que si es aixi, acerten de ple i si vols fer-me cas, si vols entrar en política no entres en ningú foro ni lloc i rodejat de gent en trellat i si continues igual que abans, montant un grup de rock.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Gràcies per fer públic el fet, ara pase a explicar-me un poc més :

El motiu últim ha sigut que volien obrir-me un expedint per haver aparegut com a "representant" del partit en la premsa, en la reunió sobre el riu, : Però açò ha sigut sols la gota que ja ha omplit el got.


I perquè? em digueren en l'última reunió comarcal en Xeraco, 4 persones, en que això era un asunt entre PP i govern local, que no em clavara, que pastara del tema, siquiera que anara a la reunió, i que qui havia creat el problema que el solventara, i com jo sempre he dit que per davant dels interesos dels partits, el interés del poble i per davant de ideologies, les persones, vaig enviar l'a-legació igual i al aparèixer el meu nom en la premsa , ha vingut la recompensa.

Hui ja, uns digeu que m'han tirat per extremista, altres digueu que es el partit eixe el extemista :

Filósof , vosté sí que va pel bon camí,li va molt be el nom,, però com no vullc clavar més llenya, deixeu-mo ahí, aquesta es la raó que ha colmat el got, que estava ja ha punt de desbordar.

Ara cadascú que pense el que vullga.

Estruch ha dit...

P.D. al primer anónim :

Reiteràdament he dit que estaba en marxa un procés per a presentar algo diferent al poble les properes eleccions locals, ara posaré encara si cap més forces per a que això es convertixca en una realitat.
Però serem molt selectius en qui entra a colaborar en eixa alternativa : sempre persones que posen per davant de tot, els interessos del poble i per davant de les ideologíes i els partits, les persones.

Temps al temps, tenim 3 i un poc anys per davant.

Anònim ha dit...

Una pena.
La verdad es que Enrique animaba mucho los blogs locales.
Esperemos que no pare de desbaratar cualquier debate aunque ahora sea atribuyendose "solamente" el titulo de Salvador de Tavernes con mayusculas.
Siempre habrá alguna alternativa para el entre la gente de Tavernes

Anònim ha dit...

Josep, a lo millor el favor li la fet UPyD al sr. Estruch, i de rebot al poble. A vore qui ix ara per eixe partit açí!!
Per qué li digueu ultra a este sr.?
Perque diu les veritats? Jo no li he vist mala educació ni tantes barrabasades com digueu. Simplement que la veritat (la de cadascú) a molts no els agrada, per aixó esta persona ha tingut problemes amb els seus superiors i altres sols poden dir el politicament correcte a dins sa casa/partit.
Altra cosa és la preparació o ideologia que tinga este home, almenys és honest, no com el 90% desl polítics amb poder de decissió, que si no són corruptes acaben ensenyant-se.

Estruch ha dit...

Moltes gácies , últim anónim, a més has donat, junt a filósof, en la diana ,es nota que conegeu el "percal" de la política.

Anònim ha dit...

Mira Enrique, que ja t'ho hem suggerit moltes vegades. Que UPyD és un partit de resentits del PSOE que vol ser més de dretes que els de dretes, més d'esquerres que els d'esquerres, més antiautonomistes que Falange i en l'enterro fins i tot volen ser el mort.
Es a dir, és el partit de l'absurde.

Enrique, has eixit guanyant.

Anònim ha dit...

"Que vol ser més de dretes que els de dretes, més d'esquerres que els d'esquerres, més antiautonomistes que Falange i en l'enterro fins i tot volen ser el mort."

Açò és el que vol ser EEiF.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Sols tinc que contestar, que Filósof i Anónims de les 14:58 i 16:53 han acertat de plé.
Als desgavellats , que diguen el que vullguen.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Diccionario SM , Primaria, Nivel Intermedio :
Coordinador : dícese de la persona que concierta o une algo para conseguir una acción común.
Estalinista : No aparece esa definición , pero creo que no hace falta que defina quién era este personaje y los métodos que seguía a quién le pudiera hacer sombra.
Primero : La figura del coordinador no existe legalmente en UPyD, sólo existen las delegaciones locales o comarcales. Por lo tanto era una forma de definirme ajustada al léxico español, según la definición que transcribo arriba del diccionario SM.
Segundo : Para formar una delegación local o comarcal son 15 y no 5 los afiliados que se necesitan : En Tavernes sólo había uno, el que suscribe, y media docena de simpatizantes.
Pero es que en toda la Comarca de La Safor no existe tampoco siquiera ese número de afiliados ( en la última asamblea comarcal éramos 4 asistentes).
Por lo tanto , mi primer crimen ha sido definirme léxicamente como la persona que coordinaba al grupo, es decir, concertaba o unía a una seire de personas de cara a un fin.
Mi segundo crimen sido asistir a una reunión a la que me citó el Alcalde en consideración a que era la única persona del partido en Tavernes que constaba podía transmitir a UPyD la alegación a los PPGG del Estado en el tema de la laminación del río. Si a eso añadimos que en la prensa salió, no declaraciones mías, que a la reunión asistimos, entre otros, sic "Enrique Estruch (UPyD)", se completó el crimen.
Mi tercer crimen ha sido el asistir a dicha reunión cuando me aconsejaron en la comarcal cuatripersonal citada que no lo hiciera, pues era un asunto por el PP y que lo solucionara éste y el gobierno actual, que no me metiera en esa guerra, lo que yo , por supuesto, no cumplí, pues primero están los intereses de mi ciudad por delante de los de éste o cualquier otro partido político.
Consecuencia de dicha reunión remití una alegación a Toni Canto por los cauces legalmente establecidos en los estatutos.
Estalinista : me refiero, y no es una definición mía sino de un alto cargo del partido, a que , como decía Alfonso Guerra, el que se mueva no sale en la foto" : y yo me he movido.
Estos son mis crímenes, mis compañeros simpatizantes se han dado todos también de baja.
Ustedes mismos.

un jubilat ha dit...

Enrique ,yo crec que'l problema l'as tingút al fer les teues intervencions en llengua valenciana,si vols continuar en bona sintonía amb UPiD tens que parlar en catellà com Toni Cantó, que dona la sensació que té vergonya de dir que es valencià,doncs jó no l'e sentit mai parlar en valencià.

Estruch ha dit...

Senyor jubilat : BINGO!!!!

Ivanna ha dit...

ESCRIBO EN CASTELLANO PARA QUE LOS LOBOS NO SE ME TIREN AL CUELLO SI NO ESCRIBO COMO A ELLOS LES. GUSTA,PERO QUE SEPAN QUE SI QUE SE. SOLO QUIERO DECIR QUE EL SR ESTRUCH DURANTE TODO ESTE PERIODO HA ESTADO RODEADO DE GENTE TRABAJADORA Y CON GANAS COMO EL DE HACER LAS COSAS POR TAVERNES.LA DECISION HA SIDO DURA PERO LA CORRECTA. SUERTE EN EL FUTURO

Robinjut ha dit...

Per contestar a tots els catedràtics en filologia que es passen pel blog:
Demaneu-li a l'actual govern nacionaliste valencià del poble que posen classes gratuites de valencià, ampliant les places EPA per a tots els que tingueren la mala sort de haver passat l'edat escolar durant la transició democràtica (on era impossible estudiar-lo). Ho podran fer els seus afiliats sense cap problema, per vocació política de servir al poble.
I és de pena que es faça burla de la incultura aliena, tots som incults en algo i sabuts en altres.
Deuriem fer mes i queixar-nos menys. Una cosa és corregir i altra tractar els demés d'analfabets. Tenim la cultura que tenim i el SALT que tenim i ens mereixem com a valencians, mans a l'obra i menys batalles fraticides...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Li recordem que vosté va llançar la primera pedra corregint-criticant un titular nostre, més imputable a un error de teclatge que no a desconeixement. Vosté sap que ací no hi ha catedràtics però si gent amb un alt coneixement del català.
Per cert, té algunes faltetes al comentari de dalt.
Totalment d'acord: menys fraticismes. Així que...

UNA INDIGNADA ha dit...

Gràcies a UPiD,per haver-se desfet d'un personatge com tú. Ells són intel.ligents i saben que com a representant d'un poble com aquest no tens futur.
Primer deuries ser més modest i després tenir més cultura, per poder arribar a alguna cosa en política.
¡Quedat en casa que ahí estàs molt bé!

Un amic del senyor Estruch, analfabet com ell ha dit...

Indignada, com diu el anomenat, tila i bicarbonato, que tens per a rato.

Tu qui eres per a dirli al senyor Estruch que es quede en casa? segur que una fascista, pues si tots els que no pensem com tú, ens hem de quedar en casa, tornarà la dictadura, es aixó el que vols?

Cultura? Com no dones la cara, covardement com sempre, no se si en tinc més o menys que ell, però en tolerancia i respecte, de segur el guanya un rato llarc.

Acas per ser més cult es un millor polític? Doncs si es així, arrivem a la "democracia para el pueblo pero sin el pueblo", el sona a tu, que eres tan culta, de algo?

Modestia? la que demostres tu en aquestes poques línees.

Futur d'UPyD amb Estruch o sense ell? De moment, sols 328 vots, i 500 en la Valldigna sabent la gent qui encapselaba el partit açí i fent una campnaya 5 persones, una de elles minusválida.

Pero temps al temps, en les locals eu sabrem, som molts els que ductabem d'ell i ara hem vist realment la seua honestitat, no sols de boqueta.

Ale, que pases un bon dia i cuidao amb els ardors d'estomac i la tensió.

Robinjut ha dit...

A la Cotorra:
Li recorde que jo no vaig tirar la primera ni la 2ª ni la 3ª pedra. Ja venien moltes pedraes sobre gent que malhauradament no haver pogut estudiar la nostra llengua, seguien fent-los burla certs "opinadors" amb el seu consentiment.
SI, perque quan vé un comentari que no aporta res excepte el menyspreu lingüístic o d'altre tipus, la seua feina deuria ser botar-lo. Com sí fa en altres ocasions quan ho considera.
I està en el seu dret, com a propietari, però aquest és un blog de noticies locals i opinió pública (i es suposa democràtica) i deuria tindre cura amb estes coses.
No crec adient que es queixara algú dels analfabets en esports, o agricultura, o en hosteleria o empresarials que pugueren circular per aquest blog. Jo ho trobaria de mal gust.
Em sembla perfecte el recuperar aquesta part de la nostra cultura tan important, però que el fil de les opinions siga de descalificacions lèxiques diu molt poc dels usuaris, i menys de l'administrador, sembla que per desviar el tema que ens ocupe o deixar mal a qui no ens agrade el que escriu.
El que jo tinga en algun escrit algunes faltetes no em preocupa gens ni mica. En altres coses vostés tenen més faltetes que jo, però com tinc un poc més de categoria no les diré. Tots no som iguals.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Totalment en desacord en allò que a nosaltres respecta. La Cotorra mai no ha fet cap comentari sobre l'ús que en fan els comentaristes del valencià o català, tant s'hi val, i si escriuen millor o pitjor, amb més o menys faltes. Si que hem respost de vegades algunes qüestions lingüístiques quant ho hem cregut convenient (el darrer cas, la paraula "favor")perquè de vegades tot i reconéixer la riquesa i varietats dialectals i fins i tot col·loquials de la nostra llengua, cal no ser més papistes que el Papa. Sabem que molta gent no l'ha estudiada, la nostra llengua, a l'escola i un retret áci li faria que no torne a escriure-la. Ací molts també l'hem aprés fora de l'escola. De tota manera, vosté si que va fer un comentari sobre l'ús de la y en lloc de la i en un titular, quan vosté sap que al millor escrivà se li escapa una taca, de tinta clar.