L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 4 d’abril del 2012

Oferta cultural per a Pasqües


L’Ajuntament de Tavernes ha preparat activitats culturals per a Pasqua. Així el dimarts dia 10 es farà el taller Pintem Ous de Pasqua, de la mà de Noèlia Mulet. Serà en la Casa de la Cultura, en l’aula del primer pis, i repartit en tres grups. El primer grup, de 10:00 a 11:15 hores, i edats de 3 a 5 anys. El segon grup, de 12:00 a 13:15 hores, de 6 a 9 anys. I, finalment, el tercer grup, de 16:15 a 17:00 hores, majors de 9 anys. 

Les inscripcions per a participar-hi es poden fer en la Casa de la Cultura en horari de 10:00 a 14:00 hores. La matrícula costa 3 euros i les places són limitades.

El dimecres 11 d’abril hi haurà teatre de titelles, amb l’obra La bella i la  bèstia, de Teatre Buffo. Serà en la Casa de la Cultura a les 12:00 hores i tindrà un cost de 3 euros. La bella i la bèstia és una tendra història d’amor d’una bella que converteix el monstre en el príncep que fou. Els personatges dels conte experimenten la justícia, fidelitat, amor i valentia com un descobriment, no com una imposició, més aviat com una part natural de l’aventura de viure. El públic s’identificarà amb els personatges titella, manipulats a la vista de tots, i experimentarà els mateixos sentiments de justícia, amor, fidelitat i valentia, en una escenografia de muntanyes i castells dins d’una atmosfera de conte.

Finalment, el dijous 12 d’abril, es presenta el documental La batalla del Varsòvia, amb guió i direcció de Juli Esteve i Àlvar Martínez Vidal. Serà a les 20:00 hores i l’entrada és lliure. Es tracta del seté documental de la filmografia d’InfoTV, que narra la història de l’hospital Varsòvia de Tolosa de Llenguadoc, creat en 1944 pels guerrillers republicans, que acabà convertint-se en el centre sanitari de referència per als 150.000 exiliats en el sud de França.

- Segons el web municipa
-

3 comentaris:

Robinjut ha dit...

Si anem a pujar taxes en tot, que siga en tot. Un taller per a xiquets 3€ i undocumental debades?
Si la màxima del govern és que siga tot rentable, supose que un documental o qualsevol altra activitat tindrà una despesa.
Serà perqué interesa més políticament, donar-li difussió a unes coses més que altres?
Açí, o tots moros o tots cristians, quan voleu sí parleu d'economia pura, i quan no interesa...

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Jueves día 12, 22:07 de la noche, acabo de llegar de la Casa de La cultura,de ver el documental "La Batalla del Varsovia".

A favor : un estupendo documental, con un montón de trabajo de preparación, en España, Francia y Estados Unidos, por parte de un historiador de la medicina.

En contra : 25 asistentes, incluyendo al que escribe , Fabiola la de cultura, un concejal de la oposición a título particular, y los dos que autores del documental. Además, y sorprendéntemente, casi la mitad de los asistentes forasteros.

Por no estar no estaba ni la concejala de cultura , lo cual me parece UNA FALTA TOTAL DE RESPETO.

Y yo me pregunto, ¿tanto trabajo tenían todos los 9 concejales del gobierno para no acudir ninguno de ellos al acto, aunque fuera por delegación de la concejala si ésta no podía acudir? DE VERGÜENZA.

Eso sí, había un alto representante del Bloc, Facundo Puig concejal de Gandía, supongo que a título también personal.

Y es que es muy fácil llenarse la boca hablando de cultura , pero a la hora de la verdad....

Anònim ha dit...

Y....????