L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 13 d’abril del 2012

La Conselleria d’Infraestructures va lliurar ahir a l’Ajuntament de Tavernes les obres realitzades en la remodelació de l’Avinguda de la Marina de la platja.



La Conselleria d’Infraestrucutres no ha estat molt àgil a l’hora d’informar de l’acte i fins i tot, s’han estalviat els actes protocolaris amb premsa i fotos pel mig. No sabem si això és cosa de les retallades i a que cal estalviar algun dineret, o que no s’ha volgut donar massa propaganda perquè ara no manen els seus. Bé no és que tinga massa importancia la cosa, perquè allò que realment importa és que per fi, sembla ser que les obres s’han acabat!

Unes obres que com ja s’ha dit moltes vegades han representat una inversión sobre els 1’7 milions d’euros dins del Pla Confianza de la Generalitat i que ha servit per a canviar la fesonomia de l’Avinguda de la Marina.

Actualització a 16 hores

Els serveis tècnics de l’Ajuntament de Tavernes varen rebre l’obra, concretament l’arquitecte Juan de Dios Fernández, en representació del cap del departament, Juan Tormo, i la primera tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme i Turisme, M. Carmen Canet.

La regidora d’Urbanisme i Turisme, M. Carmen Canet, ha expressat l'agraiment a l’empresa concessionària com a la Conselleria "per l’esforç que hem fet tots junts per a dur avant esta obra que dóna servei a la nostra platja, tant als nostres ciutadans com als que trien Tavernes com a destinació turística”.



Canet ha informat que s’ha treballat de valent des de l’Ajuntament perquè l’obra no tinguera retards en l’execució després dels problemes de la primera UTE contractista. La regidora ha destacat, a més, que “l’obra, de fet, estava enllestida quasi al cent per cent, i sols faltaven alguns xicotets detalls d’acabaments que no impedien l’ús i el gaudi de l’avinguda, com així hem comprovat esta Pasqua”.


La reurbanització de l’avinguda de la Marina ha suposat també la millora de diversos accessos ja existents en la platja, un dels quals s’ha fet accessible a persones amb mobilitat reduïda.
-

4 comentaris:

Robinjut ha dit...

Ja s'hagueren pogut afanyar tots dos setmanetes i haver-ho acabat per a Pasqües.
Respecte a les inauguracions, les haurien de celebrar espontaniament el poble amb la seua assistència. I si no es fan, no passa res.
Solen fer-se com els mitins, per donar-se autobombo els polítics.
Encara estem esperant del gabinet de premsa les noticies dolentes amb foto dels polítics i comentaris sobre les solucions.
Política ficció, és clar.

Anònim ha dit...

Es nota ¡i tan com es nota! l'arrel.
Todo en negativo, todo en negativo, com va dir un exentrenador del Barça!

Anònim ha dit...

DE segur que tu podries portar tota la informació del poble, ja que coneixes tant al poble i et trobes preparat per a ixò. Ningú ocm tu.

Anònim ha dit...

Ja era hora, ara els gastos de presentació ben fet que els estalvien que no cal gastarse un dineral pq els politics de turno es fagen la foto.