L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 25 d’abril del 2012

Compromís retreu que les Corts no reivindiquen el Vint-i-cinc d'Abril


El portaveu de Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, ha criticat la manca de reivindicació de la diada del Vint-i-cinc d'Abril per part del Consell i, sobretot, a les corts. "Lamentable que les Corts Valencianes tinguen com a acte principal la col·locació d'una placa al·lusiva als diputats valencians de les Corts de Cadis de 1812, que poca cosa té a veure amb l'efemèride d'avui", ha dit.

Morera ha dit que el PP mantenia el sistema polític instaurat per Felip V i que els seus dirigents eren "uns clar seguidors d'aquells botiflers que fa 305 anys intentaren acabar amb les nostres senyes d'identitat, la nostra llengua, la nostra cultura i el nostre ferm sentiment de ser valencians i valencianes, un poble antic i orgullós de les seues arrels. I no ho han aconseguit".

Davant del silenci institucional en un dia tan important, Morera ha fet una crida a participar en els actes comemmoratius d'avui, com el debat organitzat pel Bloc Jove sota el títol 'La joventut valenciana desperta?, en què hi participaran la diputada Mònica Oltra, els músics Josep Nadal i Pau Alabajos i el periodista Salva Almenar. 
-