L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 2 d’abril del 2012

Compromís acorda reforçar la coalició i que tinga una direcció pròpia



Mentre a Alacant els militants del PSOE  tractaven per enèsima ocasió de reflotar la seua nau per a convertir-se de nou en una alternativa de govern a la Comunitat Valenciana, dissabte passat a València i Ontinyent, de manera discreta i ajudats pel vent favorable que gaudeixen des de les últimes cites amb les urnes, el Consell Nacional del Bloc, el Congrés d’Iniciativa del Poble Valencià i l’Assemblea d’Els Verds Esquerra Ecologista, aprovaven les noves normes de Compromís, amb les quals, davall del lema "Més Compromís", pretenen "reforçar i fer créixer" la coalició dotant-la d'una direcció i òrgans estables.  

Estes normes de funcionament tenen com a objectiu, segons els signants, "augmentar la cohesió de la coalició i donar cabuda a l'adhesió política, amb igualtat de drets i obligacions, de totes les persones independents que volen formar part de Compromís". Amb l’aprovació d’estes normes, els partits polítics integrants de la coalició continuaran existint i funcionant, però adaptant-se al nou context que fixa la nova reglamentació aprovada dissabte.  

- Resum de la premsa i comunicat de Compromís

2 comentaris:

Anònim ha dit...

On hi ha que anar a apuntar-se?
Però com a independent, eh, que la majoria del Bloc o són massa puristes o massa "polítics".

Anònim ha dit...

Per ara, ho hauràs de preguntar a la gent del Bloc i que et facilite els papers o pots mirar a la pàgina de Compromís d'internet.