L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 23 d’abril del 2012

Cáritas organitza una fira del llibre d'ocasió


Cáritas Tavernes demana la col·laboració veïnal per un nou projecte solidari: tot i coincidint amb les dates properes al 23 d’abril – avui – Dia del Llibre s’està promovent una FIRA DEL LLIBRE D’OCASIÓ que fomente la lectura, la solidaritat i un millor aprofitament dels llibres que moltes vegades queden oblidats a les prestatgeries de les nostres cases i que només són visitats per la pols.
Es pot participar de dos maneres, bé o  fent arribar els llibres usats als col·legis i instituts, la biblioteca municipal o les parròquies, o bé acudint el divendres que ve, 27 d’abril, de les 17:00 a les 20:00 h , al Mercat Municipal.
Cáritas agraeix de bestreta l’interés i col·laboració de tots així com el tracte rebut per la ciutadanis en qualsevol de les activitats i campanyes organitzades últimament i que, en el moment de crisi, fan més  necessària  la solidaritat del conjunt de la societat per a acollir i atendre als seus membres més desfavorits, proporcionant-los l’ajuda necessària perquè puguen viure ens condicions dignes. 
- Basat en la nota de Cáritas
-

4 comentaris:

un rosaet ha dit...

TOTS A PORTAR LLIBRES, QUE DE SEGUR QUE TENIM CASA PLENA DE LLIBRES PLENS DE POLS !!!

Robinjut ha dit...

I a comparar-ne el divendres, que si no arreplega Càritas, no valen per a res les donacions.
A vore si matem dos pardals d'un tir i ajudem una causa justa i ens culturitzem una mica més, que falta ens fa.
El lloc de la venda dels llibres és el mercat? I els horaris?

Robinjut ha dit...

Tan important com la donació serà la compra dels mateixos, el divendres al mercat. Si nó les donacions a Càrites no serviran de res.
Matem dos pardals d'un tir i recolcem els desfavorits i ens culturitzem una mica, que també ens vindrà bé.

Anònim ha dit...

És que no llegim

"o bé acudint el divendres que ve, 27 d’abril, de les 17:00 a les 20:00 h , al Mercat Municipal."

Està ben clar: horari de mercat de divendres vesprada.