L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 28 de març del 2012

“Una jornada particular” diumenge a la Casa de la Cultura

 


La Casa de la Cultura ofereix la versió teatral de “La Pavana” de l’obra Una giornatta particulare, interpretada en la gran pantalla per Loren i Marcello Mastroniani. Aquesta versió de Rodolf Sirera la interpreten Victòria Salvador i Rafael Calatayud, juntament amb Pepa Sarrió i Laura Useletti. El preu és 7,50 € i la reduïda de venda anticipada 6€

A lles 8 de la vesprada està anunciada aquesta obra que, des de la seua estrena, ha rebut diverses nominacions, entre les quals cal destacar la de Victòria Salvador com a millor actriu protagonista i la de Rafael Calatayud com a millor actor protagonista en els Premis AAPV, o la millor contribució teatral dels Premis Turia.

El mateix Rafael Calatayud és el director d’aquesta obra en versió castellana. Es tracta d’una jornada particular que narra la trobada commovedora entre Gabriel, un locutor de radio a punt de ser deportat per homosexual, i Antonieta, la seua veïna fins aleshores desconeguda, una mare de família exemplar que és rebaixada a serventa de la família i engendradora de fills que el deliri feixista requerix i premia.

Era la visita del nazi Heinrich Himmler a Espanya, el 20 d’octubre de 1940, Antonieta es queda sola i dedicada a les faenes de la casa mentres la seua família es disposa a assistir a la recepció multitudinària. Aleshores té lloc eixa relació fugaç amb el veí; una relació que li mostrarà la cara verdadera del món on viu i que, sens dubte, li deixarà una profunda marca en l’ànima.
-