L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 8 de març del 2012

Tavernes celebra el Dia de la Dona amb xarrades, exposicions i curses esportives


  
Tavernes celebra avui el Dia de la Dona amb una sèrie d’actes destacats. La Casa de la Cultura acull avui mateix i sota el títol de “La lluita per la igualtat”, unes activitats organitzades per l’Associació de Veïns de Tavernes,  en concret, per la Vocalia de la Dona de l’associació.

A les 19:00 hores hi haurà parlaments de Gaspar Pérez, president de la Mancomunitat de la Safor-Valldigna, de Jordi Joan, alcalde de Tavernes i de Maria Luisa Grau, presidenta de l’Associació de Veïns La Valldigna.

En este acte es retrà un reconeixement a Pilar Bixquert i Camarena per la seua aportació al treball artístic i artesanal. Tot seguit hi haurà una actuació de Pepe i Paco per a tancar l’acte.


A les 20:00 hores, també en la Casa de la Cultura, s’inaugura l’exposició “Mira-les” de Carme Tamarit. L’exposició estarà oberta fins al 17 de març. Es tracta d’un recull de dibuixos i pintures que tenen en comú el món de la dona, sempre dins d’un context cultural i social diferent del nostre.

Carme Tamarit és premi de la Federació de Dones Progressistes de la Comunitat Valenciana, i primer premi a la imatge corporativa del patronat Ramon Llull de Palma de Mallorca, entre altres. Amb esta mostra, Tamarit ha volgut fer un homenatge i reconeixement a les dones que sostenen el pes de les seues famílies i de la societat on viuen.


Divendres dia 9, Tavernes celebrarà la XI Cursa de la Dona. Serà a les 19:30 amb eixida i arribada des de la Plaça Major. La inscripció serà a partir de les 19:00 hores en el lloc d’eixida. 

-