L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 29 de març del 2012

La vaga general comença al País Valencià sense incidents.





La vaga general al País Valencià ha començat amb un atur generalitzat, en el qual s'han respectat els serveis mínims, i sense incidències durant les primeres hores en què s'han prestat els serveis i torns nocturns, segons han informat fonts de la Conselleria de Governació i els sindicats a Europa Press.

L'aturada convocada pels sindicats per aquest dijous va començar poc abans de les 00.00 hores quan diversos grups de piquets informatius van bloquejar les entrades de llocs estratègics com Mercavalencia, el Mercat d'Abastos de Castelló, la planta BP de Castelló o la factoria Ford d'Almussafes en València.

La tasca dels piquets ha transcorregut sense incidents destacables en les tres províncies, segons han indicat aquestes mateixes fonts. Els representants dels sindicats han tractat d'informar a tot aquell que intentava accedir al seu lloc de treball.

Al voltant de 300 piquets s'han donat cita en els accessos i l'entrada a Mercavalència i han impedit l'accés a molts camions que s'han vist obligats a fer la volta abans d'arribar a la porta. L'entrada d'aquest mercat central estava custodiada per diverses desenes de la Policia Nacional que no han hagut d'intervenir en cap moment.

La tranquil·litat també ha presidit la tasca informativa de diversos grups de piquets en altres emplaçaments estratègics com la planta Ford d'Almussafes a València on l'atur ha estat "total", segons els sindicats, o en els accessos del centre logístic de Mercadona on hi ha hagut presència de la Guàrdia Civil, però a penes han arribat camions per descarregar, segons han indicat fonts de CGT-PV.

Una dels fets anecdòtics l'arrencada de la vaga, segons el president del comitè d'empresa de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV), Vicent Midsuf, ha estat la presència de diversos efectius de la Policia Nacional en les instal·lacions de Canal 9, moments abans de que comencés la vaga.
 
- Europa Press
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, a tots els Valldignencs. Jo i com moltisima mes gent de la Valldigna en aquest moment estem en l'exili treballant forçats per aquesta crisis. Avui no fare vaga, treballare com un dia mes, però done tot el meu recolzament desde la distancia a les persones que l'han secundada.

Un bes, desde Frankfurt

estruch ha dit...

1º Porque, aunque en parte comparto su fondo, creo que es una huelga cláramente política, alentada y poya da por un partido fariseo, el Psoe , que hubiera tenido que hacer lo mismo que el PP si hubiera ganado las elecciones. Ya lo demostró cuando mandaba con sus recortes.

2º Porque no me siento representado por unos sindicatos que sólo tienen a un 17% de afiliados de entre el total de los trabajadores en activo en España, por lo que se tienen que financiar, entre otros medios, por los 180.000 euros anuales que cobra un afiliado suyo como consejero de Caja Madrid, eso sí, sin renunciar a los 2.300 que cobra como liberado en Adif.

3º Porque gobierne quién gobierne y mientras pertenezcamos a este club de mercaderes, que no de ciudadanos, que es la UE no hubiera tenido más remedio que obedecer las órdenes de los que mandan en ese club.
Hay un dicho que dice que "el que paga mana i el que no demana" y en este caso nosotros somos los pedigüeños.
Por eso mismo, porque no hemos convertido en un club de mercaderes por encima de una unión de ciudadanos, vote NO a la última reforma de la constitución europea.

Y 4º Porque estos gobiernos ultraliberales que ahora nos piden que apliquemos políticas económicas de esa clase, aplicaron en su momento y porque tenían fondos para poder hacerlo, sin incurrir en grandes déficits, unas políticas socialdemócratas que les han ayudado a salir de la crisis, inyectando capital al sector público, lo que ahora no no van a dejar hacer a nosotros al aplicarnos una restricción en el déficit que va a ahogar nuestra economía.

Por todo ello como ciudadano pido al señor Rajoy que no se deje achantar, que somos las cuarta economía dentro de la zona euro, y por mucho que amenacen al final tragarán con lo que tengan que tragar, por lo que mantenga el déficit que sea necesario y mientras sea necesario para que nuestro país no se ahoge y salgamos de ésta, con los mismos medios que ellos yá han salido : inversión ahora más que nunca en sector público y facilitando liquidez a la economía, para que la pequeña empresa y los autónomos, verdaderos motores de nuestra economía, podamos salir adelante y con ello creemos puestos de trabajo.

Se lo pide un pequeño autónomo, socialdemócrata convencido, ahogado como muchos por los recortes de la banca a las pólizas de crédito que necesitamos muchas veces para poder seguir adelante.

Firmado, Enrique Estruch Ferrando

Anònim ha dit...

D'ací a poc, molts més haurem d'exiliar-nos per poder treballar, ens fas un lloc a Frankfurt? Bo, igual Alemanya... igual no es el millor lloc...

Anònim ha dit...

Sense incidents i sense ninguú fent vaga.

Anònim ha dit...

Com un diumenge més, els carrers buits, els que treballen a la pública i grans empreses a casa (excepte FG i dèu de l'Ajuntament que s'han manifestat)i quasi tots els comerços oberts.

TORMENTO ha dit...

Cotorra xarradora, et done l'enhorabona per haver reflexionat i no haver deixat de banda la teua feina durant el dia d'avui. Al final no has fet vaga i has decidit unir-te amb els treballadors per tirar endavant el país. UNa forta abraçada!

sindicalista ha dit...

Tormento, carinyo, eres una mica malvat mira que no entendre els serveis mínims. Hi havia que atendre a mil i pico de xarraires com tu. Gent com tu em fascina, però no m'apretes tant que sóc tendra. A la mani de la vesparda no et vaig vore.