L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 26 de març del 2012

Compromís presentarà de nou una llei per a fer de l’AP-7 una autovia lliure de peatge


Morera anunciant la presentació de la nova proposició de llei
Compromís torna a presentar batalla per la gratuïtat de l’autopista AP-7 i després de l’incompliment de les promeses fetes pel PP i per l’expresident Francisco Camps a les Corts i de conéixer que la intenció del Ministeri de Foment es nacionalitzar les autopistes radials de Madrid, totalment deficitàries.

 Compromís ha anunciat que, com ja va fer la pasada legislatura, tornarà a presentar una proposició de llei a les Corts Valencianes “per acabar amb el peatge de l’AP-7. Es és injust i també és injust que el govern del PP isca al rescat d’unes empreses que tenen pèrdues en unes autopistes buides i que es pague a costa dels impostos de valencianes i valencians”. El portaveu al parlament valencià, Enric Morera ha dit que “no podem tolerar que les valencianes i els valencians paguen peatge per desplaçar-se per la seua terra, com si fóra l’època feudal i no podem consentir que l’Estat, per a compensar a unes empreses, prorrogue l’autopista de peatge al País Valencià”.

Compromís ha lamentat “el silenci del president de la Generalitat, Alberto Fabra, que se suma a silencis com el de les prospeccions o el del corredor mediterrani. Fabra comença a ser un president mut front a les agressions de Madrid”.  

Compromís ha anunciat que tot allò que el PP calla, el diputat al Congrés, Joan Baldoví, ho dirà a través de preguntes parlamentàries i proposicions per exigir l’alliberament de l’AP-7 “perquè les valencianes i els valencians no hem de pagar els excessos i els luxes dels altres”, segons Morera.

La passada legislatura Compromís va proposar rescatar l’autopista i l’expresident Camps va dir que així ho faria, però ha resultat ser una més de les tantes mentides que hem hagut d’escoltar de Camps en les Corts, segons indicava Morera.

- Nota de Compromís
-