L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 14 de febrer del 2012

Dijous que ve hi haurà sessió de control a les Corts Valencianes, la primera del nou període de sessions



 
Dijous, dia16, hi ha anunciada a les Corts Valencianes una sessió de control on els grups de l'oposició preguntaran al president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, per les retallades que afecten al professorat i al personal sanitari, així com per l'adquisició pel Consell de l'empresa Valmor Sports SL.  

El síndic del PSOE valencià, Jorge Alarte, preguntarà al cap del Consell per les conseqüències que pot tindre per al sistema sanitari públic valencià les retallades salarials, laborals i drets dels professionals del sector.

Per la seua banda, el portaveu de Compromís, Enric Morera, explicarà que la Generalitat ha adquirit l'empresa Valmor Sports, que té un deute superior als 20 milions d'euros i preguntarà si la decisió "pot marcar una nova línia estratègica del Govern de la Generalitat: adquirir totes les empreses en fallida econòmica i pagar amb diners públics les deficients gestions".

En aquest context, interpel·larà al president valencià sobre quins criteris d'interés públic empresarial s'han considerat per a promoure l’adquisició i si s'ha previst fer un registre públic d'adquisicions d'empreses amb problemes econòmics. També inquirirà a Fabra sobre el deute de Valmor Sports i si la firma passarà a formar part de la Corporació Pública Empresarial Valenciana.

La síndica d'EUPV, Marga Sanz, preguntarà a Fabra si considera que pot mantenir-se la qualitat del sistema educatiu públic amb les mesures d'ajust i retallades aprovades el passat 5 de gener pel Consell respecte al professorat d'ensenyament públic i amb les posteriors decisions anunciades per la Conselleria d'Educació que afectaran les plantilles i la jornada laboral del personal docent.

- Segons Europa Pres
-