L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 16 de febrer del 2012

Camps no s’ha acostat a les Corts Valencianes des de juliol. Eixe temps l’ha cobrat o també li han retallat el sou?




Davant “la fugina” des del mes de juliol de Francisco Camps, en concret des de la presa de possessió del seu successor Alberto Fabra, la resposta dels motius que ha donat el portaveu del PP en les Corts, Rafael Blasco, no sabem si per riure o plorar. Blasco ha assegurat que l'expresident està treballant fora de la cambra autonòmica per a "prestigiar el seu treball" i "celebrar l'èxit judicial" per la seua absolució en la causa dels “trages”.

Blasco s'ha expressat així després de la Junta de Portaveus de dimarts, quan els periodistes li han interpel·lat per les absències de Camps, donat que als plens no ha assistit com a diputat des del juliol de l'any passat. 

 També ha afirmat que el grup popular "està molt honrat de tindre a Camps" dins i ha assegurat que entén les raons per les quals "ara mateix i fins ara" no ha assistit als plens.  Blasco ha afegit que el treball en el grup parlamentari "no ha de subscriure's a un treball intern al parlament".

Ahir hi va haver plenari a les Corts Valencianes. Un plenari que s'ha fet conegut per dos motius: per la samarreta de Mònica Oltra: "No falta dinero sobran chorizos" i per què, una vegada més, l'expresident Camps no es va acostar a la sessió.

I cobrar... ¿el sou de diputat el cobra?
-


Cor 

1 comentari:

M.O. ha dit...

Amb la nova llei es podrà acomiadar els treballadors que durant dos mesos hagen acumulat certa quantitat d'absències aborals, tot i que siguen justificades... això també val per a ells? I després diuen que tots som iguals!