L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 23 de gener del 2012

Tavernes ha celebrat Sant Antoni aquest cap de setmana

 
 
 
Tavernes ha celebrat aquest cap de setmana la tradicional festivitat de Sant Antoni "del porquet". Malgrat que el 17 és Sant Antoni, els actes es vénen desplaçant des de fa anys al diumenge en haver perdut la categoria de festa local.
 
Dissabte al Passeig del País Valencià va haver la crema del pi despres de la cercavila en honor del sant. En acabar la crema del pi va haver festa, repartiment de mistela i, qui va voler, es va fer la seua costellada i torrar embotit.
 
Ahir diumenge la parròquia de Sant José va acollir una missa en missa i sermó en honor al sant i després es va celebrar la cercavila amb dansada a càrrec del grup de balls acompanyant la processó pel carrer de Sant Antoni fins a arribar al passeig de Colon, on va tindre lloc la benedicció dels animals a càrrec del rector José Vicente. 
 
 
 
La festa organitzada per la comissió de Festes de Sant Antoni va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes. L’alcalde, Jordi Joan, prèviament a la benedicció va dirigir unes paraules als milers de reunits en la plaça del futbol on va assenyalar que les societat avançades, com la nostra, tenen com característica el respecte i estima als animals, cosa que desitjava i esperava continuara augmentant en tots els vallers.
-