L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 27 de gener del 2012

Som líders en alguna cosa més que en casos Gurtel i similars: L'atur va pujar en 65.400 persones el 2011, fins a 641.300 persones en la Comunitat



 
L'atur va pujar en 65.400 persones el 2011 respecte al 2010, un 11.36% més, situant-se el número total de desocupats valencians en 641.300 persones. Per tant, la taxa d'atur es va situar al tancament de l'any passat al 25.45 % mentre l’espanyola és el 22,85%. Són les dades de l'Enquesta de Població Activa (EPA) feta hui pública per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).
 
A Espanya, la desocupació ha augmentat en 577.000 persones el 2011 respecte al 2010 i s’ha situat amb el número total de desocupats de 5.273.600 persones, una xifra inèdita fins ara per a l'economia espanyola. La taxa d'atur va escalar al tancament de l'any passat fins al 22,85%, percentatge 2,5 punts superior al del 2010.
 
Morera: “El PP es incapaç de crear ocupació i solucionar l’atur”
 
El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que les xifres d'atur arreplegades per l'enquesta de població activa, “demostren la incapacitat manifesta del PP valencià per a solucionar el greu problema de l'atur en el nostre territori, on passem en més de 100.000 persones la barrera del mig milió de desocupats”.
 
Per a Morera, “l'obsessió per les retallades no és la solució, però, a més, el problema és que esperem les mesures del govern per al foment de l'ocupació i per a atacar radicalment el problema de l'atur, que és el principal problema de l'estat en estos moments”.
 
El parlamentari de Compromís assegura que Rajoy i Fabra, “tenen un seriós problema perquè no tenen receptes contra la desocupació. No podem oblidar que sempre han posat al PP valencià com a exemple i l'exemple que ens dóna és que tenim més de 600.000 persones sense treball en el territori valencià, la qual cosa és una xifra bastant preocupant”.
 
Compromís considera que el president de la Generalitat, “ha de donar la cara públicament perquè és més important la xifra de l'atur que l'absolució de Camps i, no obstant açò, sobre este tema ni sap ni contesta. Només coneixem les retallades, els atacs a la sanitat i a l'educació, l'atracament als treballadors de l'administració pública i la pujada d'impostos, però de solucions i de propostes no sabem res de res”.
 
- Segons Europa Press, El Mundo i nota de premsa de Compromís
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

També en tontosdelculo que digué aquell, per votar en amb majoría absoluta al PP.