L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 22 de gener del 2012

"En són molts més dels que ells volen i diuen" (Raimon)



Ací teniu un video de la gent que estava esperant per iniciar la manifestació que està en contra de la política de privatització i de retalls en educació. Com observeu és de nit i ja fa molt, molt de temps que la manifestació ha començat. 
Són imatges del carrer Xàtiva, que no entrava en el trajecte. Es la gent que estava esperant per iniciar la marxa de la manifestació. A la esquerra de la imatge es pot observar la plaça de bous.

La Plaça de Sant Agustí i el carrers Sant Vicent, els primers de la manifestació, ni es veuen. Són els que quedarien totalment a la dreta de la imatge. 

Cal pensar que la manifestació  s'iniciava a Sant Agusti, que està al final de Xativa, totalment a la dreta. Podeu imaginar-vos la de gent que hi va participar finalment.

Imatges de la manifestació


-