L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 20 de gener del 2012

Els sindicats contraataquen el Consell "tocant-li" els assessors


80 recursos presentats contra 80 assessors. És la tàctica de la Intersindical per a tractar de fer mal al Consell en un dels punts més febles de la seua estructura, el del personal "de confiança". Un sector que, segons els sindicats, no s'ha vist afectat per les retallades ja que està format per “adeptes a la causa”.

La base sobre la qual basa la resposta la Intersindical al Consell Valencià és “en defensa dels principis constitucionals d'igualtat, mèrit i capacitat”. I és la resposta a les retallades del govern del PP.

I és vol acabar amb un dels sectors més protegits de la Generalitat Valenciana, els assessors, o si voleu els “enxufats/endollats” o nomenats a dit. El sindicat en anunciar ha denunciat que les retallades afecten afectant el personal de l'administració, però no els assessors elegits pel Partit Popular.

Uns assessors, nomenats a dit, que segons el sindicat cobren de mitjana 40.000 euros a l'any, però les retallades no se'ls apliquen. La seua elecció es vincula amb un “afecte perpetu" i una "entrega personal a qui els ha nomenat” per a un treball “en el qual estan exempts de fitxar a les 8 hores”. “Ni són funcionaris ni són experts: només són adeptes a la causa que lleven el treball a qui sí ha demostrat la seua capacitat, i cobren salaris tipus Urdangarín”, conclou la Intersindical.

-

1 comentari:

Bowie ha dit...

Si, al poble tenim un parell de eixamples, que desprès de desfer el poble, els agraeixen "LOS SEVICIOS PRESTADOS"