L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 12 de gener del 2012

El rocòdrom està plenament operatiu i es podria inaugurar el 21 de gener



El rocodrom del Camp d’Esports es troba a ple funcionament i bona prova d’això es comprovar com són molts els aficionats a l’escalada que s’acosten i ara i ades practiquen el seu esport favorit en la mateixa localitat.

La Cotorra va anunciar la instal·la
ció del rocòdrom i també que anava a estar acabat per a les festes de Nadal, com aixi ha sigut. Segons hem pogut conéixer, ha representat una inversió de 30.000 euros, i això és un poc més de la meitat del que havia de costar el rocòdrom que el PP tenia projectat construir en la zona del pavelló múltiple. O siga, que el regidor Llàcer ha aconseguit després de molts anys d’espera i promeses incomplides donar satisfacció als aficcionats i, a més, muntar-lo en un lloc més adient i estalviar uns milers d’euros que ben bé vindran a les arques municipals.


I segons en ha dit algun muntanyer, hi ha la previsió que la inauguració oficial siga el pròxim dia 21, i s’aprofitará per fer un concurs-exhibició d’escalada a manera semblant com es va fer en la seu dels muntanyers del CETV al Carrer Sant Pere, la setmana de festes. 
Serà un bon moment i ocasió per a gaudir d’aquest esport, tan emocionant, i de vegades tan desconegut potser perquè es practique en la solitud de la muntanya.

SOBRE EL MATERIAL I PANNELL INSTAL·LAT

Per a fer el rocòdrom s'ha emprat el panel 3D Real Rock , un dels millors pannells del món i molt usat en els millors rocòdroms. Està fabricat en fibra de poliester per capas amb un minim de 25 ancoratges per m2. És un pannell vàlid totalment per a exteriors, i ofereix garantia de total durabilitat.



-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat es que es una gran noticia, pero no crec que es el millor lloc a l'interperi, on pronte es desgastaran per l'oratge i crec que tindria que tindre vigilància per sospitoses desaparicions de material com ocorria als sequers, i per el colmo darrere de la pista de futbet que si juguen t'arrieges a rebre una balonada

Anònim ha dit...

Jo crec que això d'estar a l'aire lliure estarà previst entre les característiques del material, i com que hi ha taules de ping-pong per a interior i exterior crec que igual passarà amb el material.
Balonades? està prou separat si no jugues a fer punteria amb l'escalador.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem ampliat la noticia amb informació sobre el material emprat.

Anònim ha dit...

Hi hauria que fer una tancada per a protegir de les balonades als escaladors i al públic que estiga mirant l'escalada. Les balonades venen per l'esquena on es troba la porteria del camp de futbet

Anònim ha dit...

I les vies de escalada de les montanyes que fem les llevem tambè de l'interperi.
Perque la gent li agra tant opinar sense tindre coneixements

Anònim ha dit...

jo també crec que hauria de protegir la zonna amb alguna xara per avitar les balonades. L'escalada és un esport de risc, per molt material de seguretat que emprem.

Bonic ha dit...

El dia 21, hi serem. Diuen que el regidor Llacer, que pot amb tot, provarà el rocodrom. I això no m'ho perc.