L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 10 de gener del 2012

El president de la Generalitat, Alberto Fabra no passarà fam


 
Compromís ha denunciat que, en plena crisi, la cuina de l'última planta del Palau de la Generalitat es gasta cada mes entre 1.500 i 4.000 euros en productes d'alimentació comprats a un dels supermercats més cars de la ciutat, El Corte Inglés.

El grup parlamentari de Compromís ho denunciava ahir i la diputada Mireia Mollà assenyalava que “des de Presidència s’hagen arribat a facturar fins 4.000 euros mensuals en concepte d’alimentació per a la cuina del Palau de la Generalitat, una despesa desmesurada feta pel president de la Generalitat, Alberto Fabra, i els consellers en un context de retallades econòmiques als treballadors públics i als serveis dels ciutadans”.

Mollà explicava, “segons es registra en el programa pressupostari 221.07, Presidència ha destinat en 2011 entre 1.500 i 4.000 euros mensuals a productes d’alimentació per a aquesta i adquirits en la seua majoria en el supermercat de El Corte Inglés”. L'Observatori de Preus del Comerç Minorista destaca que El Corte Inglés lidera la llista d'hipermercats amb els preus més alts i és ací on es compren bona part dels aliments que es cuinen al Palau de la Generalitat.

La diputada autonòmica assenyalava que “la suma de diners per mantenir el menjador del president podria ser superior a aquests 30.000 euros anuals. S’ha de tindre en compte que es disposa també de la caixa fixa per a pagaments en metàl·lic i, per tant, la quantitat per esta via pot duplicar la despesa”.

Mollà afirmava ahir que “és indecent que Fabra parle d’austeritat i demane corresponsabilitat als ciutadans per fer front a la crisi i al deute del Govern valencià, mentre que amb els seus impostos paga factures desorbitades en menjar” i afegia que “si vol donar exemple, el primer que ha de fer és pagar-se el seu propi menjar i realitzar una despesa molt més continguda en la resta de conceptes que deriven del funcionament de Presidència”.

Pero la diputada de Compromís anava més lluny: “El paladar exquisit de Fabra hauria de conformar-se amb un menú més humil, com el que ha fixat per als pacients dels hospitals valencians, que a partir d’ara disposaran només d’un menú bàsic”.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

es podria posar un link d'eixos de facebook per a fer-ho extensiu a les xarxes socials, feu un treball magnific, però sembla que queda a nivell local. Jo ho penjaré al meu mur, però facilitaria les coses si ho tinguera el blog.