L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 15 de gener del 2012

"El desvario" un reportatge clar sobre la història recent de les nostres terres

  

Camps i Rita Barberá en Ferrari al circuit de Xest

 La Comunitat Valenciana s'ha enfonsat. Amb el major deute d'Espanya, sense bancs ni caixes propis, amb gravíssims casos de corrupció i un president dimitit i a la banqueta, la terra que un dia va ser pròspera i envejada s'ha convertit en el símbol del desvari polític i la mala gestió. Aquesta és la història de la seua caiguda.

Així comença el reportatge que publica el diari "El País" i que us aconsellem de llegir. Ho podeu fer clicant a l'enllaç següent:

El desvario

-

2 comentaris:

Filòsof ha dit...

De noticia en noticia conegudes gràcies a ser lectors però quan les veus totes juntes dius en quin País vivim ? Pense que Josep Torrent a fet un bon reportatge però no puc més que pensar en que els despilfarradors van obtindre majoria absoluta d'aquesta desinformada i clientelista societat valenciana. Encara volen PAIS i històries després de fer perdre els bancs valencians tants anys anyorats per tindre una economia propia.
Aquestos balafiadors, que inclús en el tema esportiu, el futbol i les empreses son els ambaixadors màxims, deixaran de tindre 120 milions d'euros de les ajudes socials de Bancaixa i la Cam, aquestos balafiadors s'encaren amb Fabra per a que no conte tot el que nosatres necessitem saber. Hem recorda el tema de Tavernes i el caixò sorpresa.
Un dia vaig a escriure com es feia el clientelisme de l'assemblea d'aquestos bancs i com politicamnet es copiava el sistema per a fer el clientelisme que parlava a l'inici.
No puc més que felicitar qui ha estat el nostre mestre al Levante pel seu article. Llàstima de país que li han deixat a Fabra, amb sinceritat, i amb la tropa que té, tots de l'anterior regim balafiador, un exemple és Vela, el conseller d'Hisenda, porta dotze anys al càrrec i li falten tots aquestos milions, segons les meues dades 3.500, després de pagar-ne mil de les retallades. Jo apretaria els punys per Fabra, però que ho paguen ben pagat. Encara hi ha caradura que vol PAIS front a País. Merkel vine i emporta-te'ls tots a Alemanya.
I damunt les taronges al preu que estan millor vendre-les a la peladora, i volen que produim per a robar-nos. Vaja tropa!!

Anònim ha dit...

Els desvariats som els valencians que els hem donat la majoría absoluta altra vegada.