L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 8 de gener del 2012

El ciclista de Tavernes, Marc Altur, doble medalla d’or en els Campionats d’Espanya de Ciclocròs. El valler aconsegueix la medalla d’or en individuals sub-23 i en relleus. A més a més, la cadet de Tavernes Empar Felix es classifica tercera i medalla de bronze en cadet femení




 Els ciclistes vallers al podi, adalt Marc al centre i davall Empar, a la dreta.

 El nom de Tavernes es va escriure ahir en lletres d’or gràcies a una destacada actuació personal del nostre ciclista Marc Altur, que es proclamava campió d’Espanya de ciclocròs sub-23, amb la qual cosa aconseguia el segon or en els campionats. Cal recordar que divendres el nostre conciutadà va aconseguir la medalla d’or en relleus per equips, un guardó que aconseguia amb la selección valenciana.

La cursa que proclamava campió d’Espanya a Marc Altur va ser molt oberta perquè durant molt bona part de la prova es van trobar al cap fins vuit corredors, entre ells el nostre veí Marc Altur, a més dels més importants ciclistes vascos, gallecs, asturians i madrilenys.

Altur va saber cercar el moment per tensar la prova i se’n va anar juntament amb els ciclistes bascos, seguit molt de prop pels gallecs i madrilenys, i a falta de tres girs dels vuit seguien junts però va ser a l'última on Marc Altur es destacaria per entrar amb dos i tres segons sobre els germans vascos Gómez i l'asturià Abel García, el quart.

L’equip valencià es proclama campió per equips 
 
La selecció valenciana formada pel sub-23 Marc Altur, el màster David Gallardo, l’èlit Daniel Guerrero, el cadet Vicent Martínez, el júnior José Manuel Ribera i la fèmina Elena Lloret es proclamava campiona en el relleu per seleccions autonòmiques que obria divendres els Campionats d'Espanya de ciclocròs disputats a Gandia.

Un dels factors importants per aconseguir la victòria va ser la gran actuació d’Altur, que es va posar per davant, amb 13 segons al final del relleu sobre l'equip català i les altres tres formacions que anaven molt juntes. Gallardo mantenia la diferència per als valencians i a la tercera volta, l’èlit Guerrero elevava la diferència a un minut sobre Astúries. La penúltima volta va consolidar les posicions i en l’última la fémina LLoret manteni la diferencia donant la victòria a la selecció valenciana.

La vallera de categoría cadet Empar Felix ahir aconseguia la medalla de bronze en proclamar-se tercera en una prova que va guanyar Desirée Duarte seguida de Lidia Barba, de Galícia i Madrid respectivament.


L’ajuntament de Tavernes va estar present en la prova representat pel regidor d’Esports, Josep Llàcer per tal de donar ànims i encorajatar els vallers. L’equip de La Cotorra felicita als campions, Marc i Empar, i dóna l’enhorabona a tota la família ciclista de la Valldigna.
-