L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 20 de gener del 2012

El CETV amb el suport de l'Ajuntament inaugura avui l'exposició de fotos antigues a la Casa de la Cultura

 
 

 Fidels a la vocació del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna d’obrir nous camins, l’any 1998 començarem a recopilar fotos antigues, mitjançant una crida pública a les persones que tingueren fotografies antigues del nostre poble. La resposta va ser important.

Els membres de la Secció Cultural i del Foto-Club Social, arreplegàvem les fotos que ens deixaven , les fotografiàvem, perquè aleshores no hi havia escàners com avui, cosa que era una tasca feixuga, i desprès les tornàvem als amos.
 
L’any 1999 es va fer la primera exposició a la Sala d’Exposicions de la Caixa Rural, i desprès al Local Social del Centre. A l’estiu del mateix any es va fer una altra exposició a la Sala d’Exposicions Municipal de la platja, amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tavernes.
 
Desprès ja no se n’ha fet cap altra, fins ara. Avui divendres, 20 de gener a les 20 hores serà inaugurada a la Casa de La Cultura de Tavernes, amb el suport de l’Ajuntament de Tavernes i de la Mancomunitat de la Valldigna.
 
El que volíem i volem es, amb la ajuda dels nostres conciutadans, formar un arxiu fotogràfic el més ample possible del nostre poble. “Només s’estima allò que es coneix” i la millor manera de conèixer-ho és veure-ho. Mitjançant les fotografies veiem les imatges que ens transporten a conèixer el passat i la història dels nostres avantpassats i del nostre poble.
 
Agraïm la col·laboració que hem tingut de totes les persones que amb les seues fotografies, fan possible l’ arxiu fotogràfic.  Animem que continuen col·laborant-hi amb la seguretat que és la millor manera que aquestes fotografies no es perden i queden en l’oblit. Anunciem la nostra intenció de publicar un llibre de fotografies antigues de Tavernes.
 
Ximo Palomares Villanova.
Secció Cultural.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

podrien digitalitzar-les i pujar-les al facebook del ajuntament o a la pròpia web, no?

Anònim ha dit...

tinguent entitats com el gmv o cetv per a que volem mancomunitat? sous?

Sauret ha dit...

Molt important la tasca que está fent el CETV i les seues seccions culturals,son una entitat a la que hem d'apollar,entitats com aquesta hi han poques.Gracies per mostrar-mos les nostres arrels.