L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 13 de gener del 2012

Anna Sirerol Talens, de l'IES Jaume II el Just, guanyadora del premi universitari "Llegir sense fronteres".




 El llibre sobre el qual ha basat el treball Anna Sirerol


L’alumna de 2n de Batxillerat de l’Institut Jaume II el Just, Anna Sirerol Talens, ha guanyat el premi de valencià en la categoria de Batxillerat del “III Premi Llegir Sense Fronteres” convocat per la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València i que compta amb el recolzament dels diaris “Levante-EMV”, “Información” i l’Editorial Bromera.

El seu treball ha estat basat en el llibre “La fi de la diabetes”

La categoria d'ESO ha estat guanyada per una alumna de l'institut “Sixto Marco” d'Elx.
 
Els guardons es lliuraran el dijous 19 de gener a la seu del Club Diario Levante de València.

La Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València ha convocat la tercera edició del “Premi Llegir sense Fronteres”, en el marc de la celebració de la 13é edició de la Setmana Europea de la Ciència i la Tecnologia. L’objectiu d’aquest guardó és estimular l’hàbit de lectura, la investigació i la creativitat dels estudiants d’ensenyament de secundària i batxiller.

Els guardons del "III Premi Llegir sense Fronteres" són un ordinador portàtil i una col·lecció de llibres publicats per la Càtedra de Divulgació de la Ciència. El jurat ha estat format per experts de la Universitat de València i els treballs guanyadors es publicaran al web de la Càtedra de Divulgació de la Ciència i a les publicacions periòdiques de la Universitat de València.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona Anna, contiua treballant amb eixes ganes i espirit que aconseguiràs tot el que et proposes. Poden estar molt orgullosos de tu per l'esfoç, el resultat, la persona...

bego ha dit...

Cousin enhorabona, seguix igual de be, tota la familia estem molt contents i orgullosos de tu.

Anònim ha dit...

Enhorabona a la guanyadora del premi "Llegir sense fronteres". Has fet un treball excel·lent i apassionat. El dijous, 19 de gener, a pel premi al Club Diario Levante!

sucós ha dit...

Anna, enhorabona de part del sucós.