L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 23 de desembre del 2011

TEMA D'ACTUALITAT: Rajoy condena a González Pons a l’ostracisme: no li ha recompensat la tasca propagandista del partit, on de vegades ha fregat el ridícul, amb un lloc entre els ministres.



En el primer govern de Mariano Rajoy no hi ha cap valencià.  Han passat ja uns dies des què Mariano Rajoy va fer la gran revelació, i la delegació valenciana del Partido Popular encara guarda silenci. De res ha servit la fidelitat, ni els milions de vots oferits al triomf del PP, ni l'hospitalitat en les visites al Cap i Casal en les festes falleres o les facilitats de pagament pel lloguer dels recintes firals valencians, encara sense abonar.

El PP valencià no té ni una presència simbòlica en el nou govern de Rajoy. Eixe és el pagament del treball efectuat perquè que ens diguen que el madrileny José Manuel García-Margallo, ja històric cunero en les llistes populars valencianes, va a treballar des d'Exteriors pels assumptes d'ací, de València.... bé, qui no es consola en el PP és perquè no vol!

Les mirades del PP estaven centrades en les possibilitats que tenia el cap de llista per la província de València, Esteban González Pons, el gran propagandista del Rajoy de l'oposició que ha quedat fora del seu entorn quan per fi Rajoy ha tocat poder. Tampoc sembla haver servit de molt exposar-se a vendre el producte PP encara que algunes vegades ho fera de manera desgavellada, com quan assegurava que aspiraven a crear 3'5 milions d'ocupacions o com quan ha girat rotundament el seu discurs personal passava de condemnar les dessaladores a les que qualificava de "nuclears del mar" (les nuclears eren roïns perquè Zapatero no les tancava) , a defensar en l'última campanya les centrals nuclears.

Silenci total del PP valencià. Silenci absolut davant del fet que no pinten res en el nou govern d’Espanya i continuació del silenci front al fet que no hi haurà trasvassament (Adiós “Agua para todos”), silenci també a l’hora de reclamar el deute històric i un finançament adequat a la població valenciana i silenci també davant el que sembla ens espera prompte: adéu al Corredor Mediterrani. Massa silencis.

I des de l’oposició s’ha valorat el fet que ja no és que no s’ha premiat al PP valencià, sinó que que directament se l'ha arraconat, i ací possiblement els problemes amb la Justícia que tenen molts dels seus dirigents ha jugat un gran paper. L’oposició ho veu com un clar càstig del president als seus companys del PP valencià, i els nega l'entrada en l'executiu per culpa dels nombrosos casos de corrupció i la mala gestió de l'administració pública que entelen la delegació valenciana del PP a Madrid.

Però com hem dit, qui no es consola és perquè no vol: el president de la Generalitat i màxim responsable del PP a València valora en positiu el nou executiu nacional i assegura que és "un govern adequat a les necessitats d'Espanya i als reptes que té per a guanyar credibilitat, il·lusions i per a crear el nostre futur".  O siga, no hi ha cap valencià ni valenciana del PP que siga capaç d’oferir credibilitat i il·lusió en el futur. I sembla ser que és així, i com a prova “l’èxit” dels bons patriòtics: poc més de la meitat venuts i problemes d’una Hisenda, la valenciana, abocada en aquest cas a un tractament de “bonos basura”  i vorem si no en fallida econòmica

-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc de dretes, i considere que Esteban Glzez Pons es la pitjor representacio que del poble valencia es pot fer. Pijo, de moral cuestionable, i no parlem dels seus afers... Cadascu es lliure de fer lo que vullga en la seua intimitat, pero no nomes hi ha que ser una persona en la que es puga confiar, tambe hi ha que semblar-ho, i este ni lo primer ni lo segon. Cotorreta si vols m´ho publiques, de totes formes bon nadal a tots. Salut i faena pa tots.

Anònim ha dit...

anomin com dius aixo si tots els de dretes son aixi com identifiques tu a esta persona su tu mateixa dius que no deus guetionar a ninguna persona.
en tan guapos que esteu en la boca tanca y les mans quetetes(en tots els aspectes)

Anònim ha dit...

Gonzalez Pons, alias "el posturetes", lo unic que sab fer es aixo, postures, moltes voltes forçades, y tot de cara a la galeria. No es bon gestor, i es conegut en la Generalitat per ser un "esgarramante" de fons public.
En cuant a la seua moral y ética, es igual com tots al pperos, un hipocrita dels que diuen "fes lo que io diga, no façes lo que io faça".

Anònim ha dit...

Si es un bocachancles que a clavat la pota fins a les orelles, a més amb eixes posturetes que diu altre, figurí total, sense falta de credibilitat , sols de veurelo ja el donaves conte de que es un a actor total que no es creu ni el que ell mateix diu, que volía, ser ministre?Si, de clavapotes i enredros.

Anònim ha dit...

Anonim de les 14,07 primer apren a escriure, despres a pensar i tal volta aixi sbaras valorar el que he dit.