L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 19 de desembre del 2011

Joan Baldovi (Compromís) votarà no a Rajoy



El diputat de Compromís, Joan Baldoví, votarà en contra de l'elecció de Mariano Rajoy com a president del Govern demà i aprofitarà el seu debut a l'hemicicle per intentar “regenerar la imatge de la Comunitat Valenciana” deixant clar que, encara que ara el nostre territorio estiga en l’epicentre del mapa de la corrupció a Espanya per casos com la trama Gürtel, no totes les formacions polítiques valencianes «són iguals». 


Fonts de Compromís han indicat que , Baldoví, que s'ha integrat en el grup mixt, avisarà al pròxim Executiu de Rajoy que, com a “víctimes del malbaratament” al qual han sotmès els governs del PP al País Valencià, la formació actuarà durant la tota la legislatura com “auditor i fiscalitzador” dels comptes de l'Estat. 


En aquest context, anticiparà a Rajoy que pensen extremar la vigilància sobre l'ús que es fa dels diners públics i li demanaran l'activació d'instruments que faciliten aquesta tasca. En concret, exigiran una llei de transparència, l'accessibilitat a les factures públiques i un registre de regals i donacions als alts càrrecs.
 
La modificació de la llei electoral per fer-la més proporcional serà altres de les peticions de Baldoví durant la seua primera intervenció en Corts .

- Segons Europa Press
-

2 comentaris:

Estruch i Ferrando ha dit...

Rosa i el grup decidirán després de sentir-lo, si fora per mi li votaría sa mare,després d'intentar deixarmos sense grup . Però per aixó ella es lideresa i jo un simple militant, perque no cal posarse a l'altura d'ells i amb el "i tu más", que es el ens naix del cor, sino escoltar i després, si ens agrada o no , votar en consecuencia.

Estruch ha dit...

Ya le han oído, gallego, en el buen sentido de la palabra, total : no se sabe si sube o si baja, si va para adelante o hacia atrás...eso sí, valencia es el modelo de España...arre aca!!!
Luego nuestro voto también es NO.