L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 20 de desembre del 2011

La Regidoría d’Esports comença la instal·lació d’un rocódrom



 
Ahir van començar les obres d’instal·lació d’un rocódrom al Camp Municipal d’Esports. En concret s’està instal·lant sobre la paret darrera del pavelló cobert i tot apunta a que estarà l’obra completament acabada en aquests Nadals.

Qui ho havia de dir! El projecte d’instal·lar un rocódrom aprofitant la paret del pavelló el tenia a punt la regidoría d’Esports que duia el Bloc en el 1999. Aquell any les eleccions municipals determinaren la victòria i govern posterior del PP. Això ha durat fins el passat juny i ja no es va mamprendre mai aquest projecte. Mira per on, ara, amb més de 12 anys després i passades tres legislatures, el rocodrom sembla serà una realitat d’ací uns dies i també de la mà d’un regidor d’esports del Bloc.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona al Sr. Regidor d'Esports, una gran notícia pels amants de l'escalada. Ara per la inaguració, una bona oportunitat per portar al gran Carlos Soria.
Salut i Muntanya!!!

Anònim ha dit...

Ja era hora desde que proibiren escalar al monument de la plaça dels vents dels sequers q els aficionats a l'escalada estavem esperan-ho, el PP 3 legislatures venent fum i no feien res.

Emili Gonzalez Muñoz ha dit...

ja era hora que els reis mags s'enrecordarem de la carta que li varem escriure alguns amants de l'escalada alla per l'any 1990,
gracies i mil gracies,despres de
21 anys el somni es compleix,encara que ja som un poc majorets anirem a donar un poquet de canya avore si encara s'enrecordem...eh el que se jo estara llegint tambe aquest comentari...eres tosut pero el que la sigue la consigue,ja heu saps somni cumplit.

Anònim ha dit...

Enhorabuena de verdad. todo lo que sea añadir cosas es maravilloso. Pero podrían haber puesto el rocodromo un poco mas a la derecha y no tapar todo el cartel que hay en la pared.

Anònim ha dit...

Deixem de posar canya, el que tenen que fer realment el governs municipals, siguen del partit que siguen es tractar a tots els esportistes per igual, ja esta be que tot els pressupostos son per a futbolst i altres esports, que diuen que son majoritaris, com no tenen que ser, si fins ara tenien totes les instal.lacions que han pagat tots els ciutadans. I els que els agrada fer atletisme, on van? i fins ara on es podia practicar l'escalada? i la natacio? i el tenis?, aquestes persones tambe paguen els seus impostos. Per fi els que practiquen l'escalada poden estar d'enhorabona.

Anònim ha dit...

Anònim 1: no és que no vulga que vinga Carlos Soria. Jo encantadíssima. Però siguem realistes, que aquest senyor (en cas d'estar disponible) té el seu preu i no està "el horno para bollos". Però ara, per demanar, que no quede.

Anònim 2: esperem que ara no ens tornen a prohibir gastar aquest pq tambè embrutem les parets com a l'altre. Creuem els dits!

Emili: Si vens a visitar-nos seràs rebut amb els braços ben oberts. I si no t'atreveixes a pujar, no passa res, que sempre es necessita algú a baix per fer les fotos.

Roseta.

Anònim ha dit...

m'alegre eixe Llatzer és una maquina que ocm diuen els del rugbi. va de poc a molt més. Estic content amb un regidro que escolta com este. No és del ordeno i mando.