L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 17 de desembre del 2011

La nostra autonomia suspèn en l'aplicació de la Llei de la Dependència amb un dos, la segona pitjor nota espanyola



El País Valencià ha suspès en l'aplicació de la Llei de la Dependència i ha obtingut un dos sobre deu, la segona pitjor qualificació de totes les autonomies. Només ens guanya el 0,5 que ha rebut Canàries. Per la seua banda, Castella i Lleó i País Basc s'han erigit enguany com les regions més excel·lents (amb un deu sobre deu) en l'aplicació de la Llei, seguides molt de prop per La Rioja, que rep un nou sobre deu. 

L’informe presentat per l'Associació Espanyola de Directores i Gerents de Serveis Socials (EDGSS) atorga un suspens a sis comunitats amb les següents notes: Balears (4,5), Madrid (4), Ceuta i Melilla (3), Astúries ( 2,5), Comunitat Valenciana (2) i Canàries (0,5).  Per sobre de l'aprovat estan Aragó (8,5), Andalusia (8), Cantàbria (7), Catalunya (6,5), Navarra (6), Múrcia, Extremadura i Galícia (5,5). 

- Segons Europa Pres
-

5 comentaris:

Estruch ha dit...

Se de una pensionista cliente mía con ayuda de 326 euros, a la que le han comunicado que los retrasos de dos años, desde que solicitó hasta que empezó a cobrar, unos 8000 euros, se los pagarán, eso si, sin intereses, desde Marzo de 2012 hasta Marzo de 2015 a razón de 1900 euros cada mes de Marzo de esos años.Yo ya dudo que los cobre.

Anònim ha dit...

no dien que aquesta llei,ja no era de caracter retractiu.

Anònim ha dit...

I quan es va aprovar i començar a fer efectiva?
Perquè si a la persona que parla Estruch li han comunicat ara el que ell diu és que estava dins dels terminis de la llei quan ho va demanar. ¿No creus?

Conforme parles sembla com si et pareguera normal que la Conslleria tarde i tarde en fer efectiu el que li deu a algú per aplicació de la LLei i quan porte anys sense pagar que li diga: no, que no té efectes retroactius.
Alguna cosa prou absurda, no? La llei tindrà efectes des que es publica en el BOE o DOGV independenmetn del que tarde la Conselleria en pagar, i si no ho paga, ho deu.

Anònim ha dit...

pues esta dona va a tindre sort,jo vaig solicitar als tres mesos de sortir la llei i al cap de dos anys i mitg de avermeu aprovat no solicitat en pagaren sols mitg any de atrasos,on es el gat?

Anònim ha dit...

ami no es que enparega normal tot el contrari la meua mare va per a tres anys que la va solicitar i va per a dos que la te aprovada an la seua cantitat i tot de lo que te que cobrar,si en tot exe temps no avist un euro confies que li pagen atrasos,cobrala un dia o altre seria bo.