L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 12 de desembre del 2011

La Generalitat es fa càrrec de les pèrdues de l’empresa Valmor de la Formula 1. La broma ens costarà 110 milions però diners per a sanitat o educació no en tenen.



Circuit de la Fórmula 1

Valmor Sports, la societat participada per Bankia, Fernando Roig i Jorge Martínez Aspar, organitzava la Fórmula 1. I ara, la Generalitat haurà de fer front a 110 milions d'euros: 30 milions  que deu a Bankia i a Circuit de Motor i Promoció Esportiva;  els 20 del cànon de 2011 i els 60 dels tres anys que queden de Gran Premi d'Europa a València, a raó de 20 milions per edició fins el 2014. 

Són els números de l'operació financera que ha de fer front la Generalitat en assumir el deute de Valmor.  D'aquest important deute que acumula Valmor una part és  Bankia i s’ha esfumat la possibilitat que l'entitat financera es fes càrrec de l'organització del Gran Premi, perquè la direcció  a Madrid – qui mana ara en Bankia-Bancaja - no veu amb bons ulls l'operació. Cosa normal perquè un dels grans llasts del Gran Premi, i que el converteix en deficitari des del primer dia, és l'elevat cànon (més de 20 milions) que cobra Ecclestone.

El grup de Compromís en las Corts considera que la compra de Valmor pot constituir "malversació  de diners  públics i tràfic d’influències". Compromís ha qualificat d’escandol la decisió del Govern Valencià d’aquirir el capital social de Valmor, posarà en mans dels seus advocats la decisió del Consell de "comprar una empresa ruïnosa", porquè "s’estan traspassant totes les línies de la decència" i portarà als jutjats "tot allò que pensem siga una malversació i tràfic d’indluències”.

La nostra Generalitat, ja ho veieu, compra empreses ruïnoses i amb pèrdues, “nacionalitza” les pèrdues i les pagarem entre tots els valencians i, mentre tant, privatitza hospitals i ara els col·legis. No hi ha diners per algunes coses, per a altres en sobren. 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

com dia Monleón, a gunayar diners .... ells, nosaltres, el poble, no.