L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 26 de desembre del 2011

Gran èxit del “Torneig Solidari de Futbol Base de Tavernes”

 

 El  “Torneig Solidari de Futbol Base de Tavernes” celebrat dissabte al Camp d’Esports va assolir un gran èxit, tant a nivel humà com solidari, en ser molts els vallers que s’implicaren i hi aportaren eixe quilo de menjar a favor de la gent més necessitada de la nostra ciutat. 
La iniciativa de la U.E. Tavernes i de l’Ajuntament ha estat molt ben rebuda per la població i al llarg del matí en foren molts els vallers i valleres que s’hi acostaren per fer lliurament. Regidors de la corporació de tots els colors polítics feren acte de presencia entre ells l’alcalde, Jordi Joan, i el regidor d’Esports, Josep LLacer, així com el president i membres de la Junta Directiva de la UD Tavernes. 
El menjar arreplegat es destinarà a Càritas, així com els més de 500 euros producte de les rifes efectuades.
Tele 7” la nota discordant de l’acte.
Aquesta televisió de Gandia, que presumptament té entre els seus propietaris a l’alcalde del PP de Gandia, sr. Torró, va acudir a informar de l’acte. Tots pensàvem que s’ocuparia de parlar amb l’organització per saber els detalls i demés, però només es dirigien a un regidor de l’oposició de Tavernes i obviaven el president i  directius de la UD Tavernes, a l’alcalde i al regidor d’Esport. Sembla ser que les impressions d’eixes persones, com a organitzadors i el de la màxima autoritat local no els interessaven ni els importaven a les càmeres de “Tele 7”. 
“Tele 7” de Gandia sembla ser que segueix  una línia clara: cap informació on estiga implicat el nou govern. I com exemple, i ben clar, ho veierem fa uns dies quan per parlar de problemes de Tavernes com l’economia, el Vergeret, la piscina o l’aparcament, convidaven i entrevistaven a Manolo Vidal. L’exalcalde del PP era, sembla ser, l’única veu per parlar dels temes vallers. La persona que està al capdavant del govern local i és la màxima autoritat, l’alcalde Jordi Joan, no els interessa. És com si TVE1 per a parlar de problemes d’Espanya, ara en lloc d’entrevistar a Rajoy, entrevistara a l’anterior president Zapatero. 
Aixi, era el regidor Salvador Sansaloni” qui parlava mentre no prenien  cap declaració ni del president de la UD Tavernes, ni del regidor d'Esports, ni de l'Alcalde. 
Poguérem observar com el responsable de premsa de l’Ajuntament es brindava als ¿periodistes? de “Tele 7” de Gandia per facilitar-los la faena i presentar-los i acompanyar-los fins a l’organització, cosa no acceptada dient alguna cosa així com “que ja tenim el que volíem”. 
Una continuació sembla del que escoltem, a la ràdio d’eixa televisió, la Inter, que es passen tot el dia malparlant del govern de l'Ajuntament de  Tavernes. Un locutor amb veu de “pito” nassal, és l’encarregat, sense massa rigor periodístic ni informatiu al nostre entendre. 
Davant això, caldrà preguntar-nos si eixa emissora de televisió, que no sembla massa preocupada pel precepte constitucional d’informar, té llicència d’emissió i quina és  la seua cobertura legal en cas de tindre’n. ¿ I la ràdio? ¿Té alguna llicència administrativa? ¿Quina és la seua potència legal d'emissió autoritzada? ¿Estan respectant eixa potència d'emissió? ¿ On es troba el seu repetidor? ¿ Quina cobertura legal d'ocupació de l'espai radioelèctric té? 
L'Ajuntament de Tavernes podria consultar amb Telecomunicacions de la Generalitat Valenciana i comprovar si eixos mitjans de comunicació tan partidistes, tan en contra de l’Ajuntament de Tavernes i que en cap manera contribueixen a una higiene democràtica, compleixen tots els tràmits legals administratius.  Almenys quant a les emissions dins de Tavernes. 
Ara aquest fet trobem que té una cosa positiva: Si la presumpta televisió de Torró ja ens està mostrant el que és capaç de fer a nivell "informatiu" amb Tavernes,  bé farà el nostre govern de pensar si li convé entrar dins d'un consorci de TDT comarcal, amb Oliva i Gandia  governades pel PP, on a les clares serà el senyor Torró qui farà i desfarà i podrà continuar amb la línia que fins ara hem vist als mitjans de comunicació esmentats.  
Millor que el govern municipal valler es quede a casa i que ells facen el que vulguen amb la seua televisió. Una cosa segura anem a guanyar: estalviar-nos un bon grapat d’euros en la legislatura, que falta fa. El contrari potser que siga, com diguem ací al nostre poble, això de “fer de  p..a i damunt pagar el llit”.
-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

no entrevistaren l'ex-alcalde, sino al candidat mes votat a Tavernes

Anònim ha dit...

Com si hagueren volgut entrevistar a la mona Xita o Perico de los Palotes. No insultes la nostra intel·ligència, per favor

El més logic i només per a parlar dels problemes actuals del poble, es parlar i entrevistar a qui ha ha de prendre les solucions i dirigeix el govern actual. I eixe no és altre que l'alcalde, ni el cap de l'oposició, ni el més votat ni el més guapo del consistori.


T'han posat un exemple ben clar:
Dis-nos la teua opinio: si a la setmana que ve per a parlar de les solucions que cal aplicar a España TVE1 entrevista a Rubalcaba. Però amb serietat i sense bovades que Rubalcaba no és el més votat.

Vols justificar allò que no té justificació en comptes de reconéixer que eixa televisió només busca fer propaganda partidista i no informar.

Anònim ha dit...

Vaya tontería anónimo 20:39, vale que aún se crea el alcalde, lo demuestra cada vez que sale a un acto público, pero NO LO ES, cuando no le parezca bien, su partido tiene la llave en la mano : elección directa de alcalde y concejales en listas abiertas, así de fácil, se acabarían las mociones de censura, el gobernar el que no ha sido el más votado, etc. Mientras tanto ajo y agua.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amics i amigues, es poden dir les coses sense fregar l’insult o la desqualificació. Sí, sabem que altres això no ho tenen en compte, però tots no volem ser igual. Ens han enviat un comentari i esperem comprenga l’autor que tal com estava enviat, no devíem publicar-lo. Ací el teniu, on es diu el mateix sense res més.


“Lamentable sí, és l'actuació d'aquesta cadena de TV que seguéix les directrius de l’alcalde de Gandia, el Sr. Torró del PP, amb els seus negòcis i considere patètica l'actuació dels regidors del PP de Tavernes, que ha tocada de xiulet, han acudit al Municipal per fer l'única política que saben fer: PPOULISME, o com molts dels d’allí presents digueren, el RIDICUL. Encara no s'han adonat que no són ells qui governen? O millor dit manen, perquè dir que han governat és mentir. El PP de Tavernes pensa que ells són els que representen totes les institucions i associacions del poble. Crec que més baix ja no es pot caure, encara que del PP sembla ser que tot és d'esperar. To be continued...”

To be continued… ens dius. Esperem eixa continuació, però deixa de costat qualificatius que no aporten res a allò que es vol explicar o dir. Per favor.

Anònim ha dit...

Si no entrem al consorci de TDT comarcal millor.
Un gasto menos

Anònim ha dit...

Voleu dir que a dia de hui no es interesant una entrevista a Rubalcaba ni a Zapatero??

Yo crec que si te interes. Ara vosaltres tot el que no siga aplaudir al nou regim...

A mes, tant vos molesta el que diguen a la inter? I el que diu el grup Prisa no?? Vos queixeu de lo que vos interessa, atacat la pluralitat informativa.

Anònim ha dit...

Jo no he dit que no siga interessant una entrevista amb Zapatero y Rubalcaba.
Simplement he dit que per parlar de les solucions que cal aplicar al poble, no crec siga el més adient qui no governa.

Com deia que per parlar de les solucions a aplicar a Espanya no és Rubcalcaba, no perquè no podria dir la seua com tu i jo podem dir la nostra en el poble, pero Rubalcaba no governa ni tu ni jo (jo segur) tampoc.

Anònim ha dit...

ja, pero la oposicio no opina? No opinava J.J. cuan estava no estava al govern?

Anònim ha dit...

Sí, és veritat, totes les setmanes eixia J.J. per la televisió de Torro, que jo ho he vist.

Bonic ha dit...

El sectarisme ens porta a no tindre respecte ni per allò que els partits majoritaris han dictat a partir del franquisme. Democràcia real ja. I els únics que poden fer-ho son els partits majoritaris o les evolucions del 15- m. Però el mínim ciutadà que podem demanar es el respecte i el reconeiximent de qui es l'organitzador i qui es l'actual alcalde. La resta sobra, i qui no ho respecta porta q que no siga respectat. Norma de civisme primigèni, bàsic.