L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 31 de desembre del 2011

Festivern 2011: Tavernes capital musical del País. Tot a punt per a la festa!

 


 Tot a punt per al Festivern del 2011,  el festival més important i el que més gent reuneix el Cap d’Any a nivell mundial. I això no ho diguem nosaltres, la gent de la Cotorra, sinó que ho deduïm a partir d’una notícia de premsa d’ahir que qualificava amb eixa distinció un festival que s’estava celebrant amb una assistència de 2.000 persones. Es va oblidar del Festivern a Tavernes, però no hem d’oblidar que a hores d’ara la venda d’entrades anticipades està vora les 4.000. L’organització i l’Ajuntament esperen aquesta nit que sobre les 5.000 persones acudesquen i participen de la festa en l’envelat.

El Festivern, segons ens conten i hem pogut apreciar, és un èxit total de participació. La zona d’acampada des d’ahir que està a vessar i presenta l’aspecte que podeu vore a les fotografies.

L’envelat, després del treball de muntatge que concloïa ahir, està completament enllestit i l’escenari a punt, així com la barra de cervesa i tiradors. Fora del recinte, hem pogut observar els generadors d’electricitat que ha dut i paga l’organització musical, uns per a l’escenari i equips de so i instrumental, i un altre que s’empra per a les neveres. 
 Les despeses, tal com ahir confirmava l’alcalde de Tavernes Jordi Joan, són mínimes per a l’Ajuntament que només ha hagut de cedir els llocs i el personal de la brigada i la policia local per a tasques de preparació i les normals de vigilància, mentre en la part positiva tenim la propaganda mediàtica de la nostra ciutat així com els beneficis econòmics d’acollir sobre les 4.000 persones de fora del poble vora dos dies complets. 

L’organització corre a càrrec de la seguretat, contractada a una empresa privada, perquè tot es desenvolupe amb la màxima tranquil·litat i seguretat. 

I després caldrà calcular allò que s’anomena “l’impacte econòmic” del Festivern a la ciutat de Tavernes. Perquè la gent que ha vingut menja als bars i restaurans, compra als supermercats, pernocta en hotels, pensions o apartaments..... ¿Quina repercusió econòmica té això per a la ciutat? Esperem que d’ací uns dies es facen càlculs, però el que està clar és que molts comerciants, bars, restaurants, tendes.... ja manifesten la seua alegria per aquest inesperat increment de negoci.
 
PROGRAMACIÓ OFICIAL DEL DIA D’AVUI

 
TAQUILLA, POLSERES I ENTRADES ONLINE
 
POLSERES: Recordeu que hui dissabte heu de canviar l'entrada per la polsera a la taquilla de la Carpa Festivern. Feu-ho prompte i eviteu aglomeracions!
 
ENTRADES ONLINE: Els qui heu comprat l'entrada al portal www.productesdelaterra.cat, heu de dirigir-vos també a la taquilla amb el resguard i el vostre dni per retirar les polseres.
Ací teniu els horaris de la taquilla del Festivern per als qui encara no teniu entrades:
 
Taquilla habilitada a la Placeta del Pavelló Municipal
Dissabte matí: De 10:30h a 14:00h
Taquilla habilitada a la Carpa Festivern
Dissabte: A partir de les 16h.
 
PROGRAMA DISSABTE 31
Després dels grans concerts i la festa de presentació d'ahir, el Festivern es prepara per a la nit de Cap d'Any! Ací teniu el programa d’avui:
 
Dissabte 31
 
13:00h COMPARTIR DÓNA GUSTET presenta “ARRÒS MOVIE”'
Casa de la Cultura.
Entrada Lliure
 
19:30h ARRAP
21:00h Sopar popular Pavelló Municipal
23:00h PANORÀMIX
00:00h CAMPANADES Conill Merut i Oso Pepe
00:15h NEW YORK SKA JAZZ ENSEMBLE, LA PEGATINA, OBRINT PAS, LA RAÍZ.
-

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Teniu comisió dels organitzadors? perque així eu pareix.
A vore si quan fan algo de jovens católics o altres tipus no nacionalistes feu el mateix.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No tenim cap comissió de cap organització.

Solem publicar tot el que ens envien, ens assabentem i que pensem és d'interés.

I sembla que no lliges la Cotorra perquès noticies referides a associacions i entitats locals de tot tipus estem cansats de publicar-ne.

Anònim ha dit...

a dios cotorra, a dios, publiques et que vols.
que tingues bona sort i canvia el nom del teu bloc.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Normal.
No voldràs que publiquem el que ens diguen els altres. Publiquem allò que considerem, com tu faries en un blog teu, i ens fem responsables del que publiquem.

Ah, i no obliguem a ningú a què ens llija.

Anònim ha dit...

Que considera l'alcalde despesa minima?
Vaig llegir a este blog que el cost era zero.
Diran els nostres governants que ha costat el festivern?
Molta gent pel poble ahir i a zona d'acamapada no cabia la gent.
Ja se sap quanta gent va vindre? Ha sigut la edicio mes multitudinaria?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Quan es parlava de cost 0 es parlava que no hi ha hagut que dedicar cap partida per a pagar despesa del Festivern.

Està clar que el Festivern té un cost per a l'Ajuntament des del moment que hi ha personal que fa ver algunes tasques de preparació. Seria un absurd negar-ho perquè eixa gent cobra el seu sou al final del mes.

Però la pregunta per a nosaltres és: val la pena dedicar eixe treball de dos dies de uns treballadors per a tot el benefici i impacte econòmic que ha dut al poble?.

Això ho haurà de dir qui corresponga, però si de les més de 5000 persones que han assistit, han vingut 4.000 persones de fora, nomes a una mitjana de 25 euros deixats al poble ja son 100.000 euros que suposem han vingut molt bé a comerços, bar, restaurants, lloguers... I parlem nomes de 25 euros per persona els dos dies.

Que ha sigut l'edició més multitudinària no ho dubta ningú: ahir es parlava d'unes 5500 persones l'assistencia global.

Una cosa també està clara: de totes les barbaritats que s'han dit i s'han escrit, res de res.

I també està clar que: envelat, guardes de seguretat, musics,etc. etc. ho ha pagat l'organització.

Aquest matí un conegut empresari que treballa de distribuidor en el mon de la restauració deia "he venut més en estos dos dies que en tot l'any". I açò no es inventat.

Com tampoc és un invent que un bar de la zona de Marjaletes demanava aquest mati un Festivern per a la setmana que ve.

Anònim ha dit...

Els de la platja també demanem un Festivern per a la setmana que ve o millor la dimisió dels que ens han provocat unes pèrdues històriques als nostres comerços!

Anònim ha dit...

I tota la brutícia que ha quedat dispersa pel poble? A dia de hui, fent un passeig pel poble, he pogut observar la gran quantitat de deixalles que hi ha escampades per tot el poble. Això resulta indecent, l'organització no hauria de fer-se'n càrrec també?

Anònim ha dit...

Segurament culpa meua, culpa meua per creure que aquest blog era plural, culpa meua per creure que si el partit al qual he militat, anat en llistes i éssent simpatitzant com ho sóc podia escoltar altres punts de vista, culpa meua perque pensar que algú del govern li pot afectar que el nostre negoci de la platja ahir firmara la pèrdua més històrica de la seva existència, culpa meua entrar ací després d'haver comprovat moltes vegades LA CENSURA que teniu si no estem d'acort amb el RÈGIM. Senyors de la Cotorra més del mateix, el mateix gos amb diferent collar.

I com és l'última vegada que entre ací voldria puntualitzar dues coses:
-Als darrers anys a la platja SI que em tingut una oferta variada i pròximament ho demostrarem en premsa.
-En els pròxims dies presentarem una demanda judicial amb actes notarials incloses que demostren els xanxullos que existien avans i que continuen existint amb el beneplacit d'aquest Ajuntament. Lamentem haver de defendre el nostre menjar amb aquesta mesura, però no ens han deixat opció.

Anònim ha dit...

Cost 0? els concerts d la bombonera del divendres els va pagar l'ajuntament. I el que no sabrem

Anònim ha dit...

I la basura que ens han deixat aixo no costa diners ? realment ens ha deixat al poble 100 mileuros ? Jo no ho crec.

Salutacións.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Fetes les consultes pertinents ens diuen que l'Ajuntament no ha pagat cap concert a la Bombonera ni a Màgic.

Anònim ha dit...

Feu una valoració, si ho cregueu oportú, de quant val la tranquil·litat de les centenars de families de Tavernes que per primera volta en anys han vist com els fills dormien en casa i no prenien el cotxe per anar a Gandia, Cullera o més lluny encara, o se n'anaven a passar uns dies de Cap d'Any fora.
Es la primera volta que en molts anys he dormit tranquil fins a migdia vegent com el meu fill i la meua filla dormien en casa. I això no es paga en diners. Ara n'hi ha gent que no ho veu ni ho vol vore, com tampoc vora el nivell de negoci de molts establiments de Tavernes gracies a la gent que ha vingut.

Gràcies Festivern, gràcies Ajuntament.

Anònim ha dit...

Que poc trellat. Total per un dia tindran que tancar portes. Els comerciants de Tavernes poble estan tot el estiu patint-ho i no tenen tantes perdues.
Damunt sou carissims i caldria vore amb quines condicions de contracte ho fa la gent que teniu treballant.
Podeu donar-se compter en els vots que tingereu.
De la nit de Sant Joan no digueu res, de les falles d'estiu tampoc ni dels concerts,les motos etc.... i això només en dos mesos

Festivern ha dit...

I tota la bruticia que queda a falles, què? Qui paga la neteja els fallers? Ai senyor quanta rancúnia. Hi ha que tindre més seny, i protestar per tot, més diners costen les falles al poble en un any que 10 festiverns seguits.

Anònim ha dit...

Cotorra indaga un poquet mes que la mitad del cost dels concerts de la bombonera ho va pagar l'ajuntament i ho se de primera ma. que no t'enganyen. I el q no sabrem

La Cotorra de la Vall ha dit...

Segona indagació i doble: amb dos dels responsables màxims de l'Ajuntament, entre ells espectacles-cultura.

"L'Ajuntament no ha pagat cap concert ni a la Bombonera ni a Màgic. El que diga el contrari que ho faça mostran les factures" (més o menys textual).

Per tant... ací tenim clar de que ens refiem.

Estruch ha dit...

Como he dicho en otro artículo, yo era contrario al festivern, pero visto el resultado, rectifico, más festivales de este tipo, pero además con otras asociaciones juveniles . ¿Que hay costos? Hay un dicho en valenciano que dice que "PER A COLLIR ABANS HI HA QUE SEMBRAR".
Además, que jústamente sea la derecha la que critica esto... manda huevos que decía uno de sus líderes ( Fórmula 1, regatas...).

Anònim ha dit...

Confirmat per part del propietari de la Bombonera, l'ajuntament ha pagat dos dels tres concerts del passat dia 30 al seu local i ho a confirmat al president de l'associació de pubs de Tavernes. Si menteix que algú es pose en contacte amb el de la Bombonera i que no pose en compromisos a l'ajuntamemt.

La Cotorra de la Vall ha dit...

El govern municipal avui per tercera vegada ens ha negat que haja pagat cap concert a la Bombonera.

I aci, en La Cotorra, ens creguem al govern municipal. I més encara els creguem quant molt abans del Festivern ja es va dir que els concerts en el pubs anaven a càrrec de l'organitzacio musical del Festivern.

L'ajuntament, dins de la programació cultural estable del mes de desembre de la Casa de la Cultura va organitzar i fer-se carrec de les despeses de la presentació del disc de Feliu Ventura i Arthur Caravan.
L'Ajuntament de Tavernes, segons ens ha repetit per tercera vegada, no han pagat cap grup ni concert dels que se celebraren el dia 30 a la Bombonera.

I jo ha vam dir, amic anonim: factures i que el de la Bombonera te les mostre.

I com suposem que açò ho llegirà algun responsable del govern municipal, ja dirà el que haja de dir al de la Bombonera.