L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 30 de desembre del 2011

Festivern 2011-2012 a Tavernes. Actes d'avui divendres





ACTES PER AVUI

Durant tot el matí:
Campionat de futbet

Casa de la Cultura a partir de les 19:00h
 
FELIU VENTURA i ARTHUR CARAVAN
Entrada 3€. Aforament limitat.

PEL POBLE: 21:00h 
Correbars pels carrers del poble amb la TXARANGA AIGUABRUTA 201

Pub La Bombonera 23:00h  
ATZEMBLA, VOLTOR TERMOFRÍGIDUS 
Entrada Lliure. AFORAMENT LIMITAT.



FELIU VENTURA
El cantautor xativí Feliu Ventura fa parada al Festivern per presentar el seu brillant nou disc 'Música i lletra'. Un àlbum cuinat a foc lent i ple de cançons meravelloses. El concert s'emmarca en la gira que Feliu Ventura està realitzant per teatres de tota la nostra geografia, amb el referent de l'actuació especial que va fer a Xàtiva en un Gran Teatre a rebentar. Al Festivern vindrà acompanyat del seu inseparable guitarrista Borja Penalba per omplir de músiques i lletres la Casa de la Cultura de Tavernes. Una magnífica ocasió per gaudir d'una de les veus més destacades de la cançó d'autor de hui.
 

ARTHUR CARAVAN
Els alcoians Arthur Caravan viuen un moment dolç. Després de l'èxit de crítica i públic aconseguit amb el seu àlbum de debut homònim, el grup fan un pas endavant amb 'Atles Enharmònic' un disc que segons el prestigiós crític musical Eduardo Guillot és "un excel·let àlbum que evita el continuisme de manera intel·ligent i abraça textures progressives, elements kraut i altres ritmes anglosaxons". Vaja, que el seu concert ens deixarà bocabadats.


PUB LA BOMBONERA. Divendres 30. Entrada lliure. Aforament limitat.

VOLTOR
La banda valenciana Voltor arriben al Festivern per fer el seu darrer concert. Una actuació de comiat carregada de sentiment i força on desplegaran les cançons dels seus dos discos 'Perill d'extinció' i 'Aprenent a volar'. Sense dubte, un dels plats més emotius de la primera nit. Una ocasió única per acomiadar-nos de les ales fortes i valentes d'un grup que deixa un llegat imprescindible per a la memòria col·lectiva de la música del País Valencià.

TERMOFRIGIDUS
Després de rodar el seu potent directe arreu de festivals de l'estat i d'altres com el Migthy Sound de la República Txeca, la jove banda valenciana del barri de Benicalap Termofrígidus aterren al Festivern per fer-nos gaudir de la seua música alegre, potent i festiva que ja vam poder tastar al seu àlbum 'A media hora'. 


ATZEMBLA 
Atzembla són un dels grups joves revelació de l'any. Vinguts des de l'Horta Nord, els Atzembla han tocat enguany arreu del nostre territori aixi com punts del País Basc i fins i tot han guanyat concursos com el Jercrock'11 i han quedat finalistes al concurs FestaAborigen'11. Al Festivern ens presentaran el seu primer disc 'Arrels', ple de música festiva i compromesa. Una bona manera de descobrir un grup jove que puja fort.
-
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Interessant vore el regidor del PP en un acte com el de la llengua. Lléstima de no saber que pensava de l'acte i de l'opressió de la llengua. Jo sóc jove i faig a nar per vore Sarrìà que no el `puc vore mai per la televisió que els meus pares paguen ja que no tinc treball. Però estic segur que sabent valencià i exigint la meua llengua tindre de segur més treball que qui no la sapia. Per això diu mon pare que cada vegada més es fan programes en castellà des de que esta el PP. Però que feia alli un regidor del PP,esta d'acord en l'opressió de la llengua o ja tenim massa valencià i açò es Espanya, i no Valencia? M'ha faltat saber-ho. No molta gent però valenta vaig vore dels que hem estudiat en valencià i llegim la Cotorra.

Anònim ha dit...

Hi ha que vol ser el jolivert de totes les salses i estar enmig de tot.

Ja vorem en el primer ple on isca un tema de defensa de la llengua que vota, tant ell com tota eixa gent jove del PP que teoricament i per estudis ho hauria de tindre molt clar.

Espere que arribe eixe dia, on es presente una moció de defensa de la llengua i programes d'estudi en valencià, per saber que faran, però ja m'ho imagine: votar no a tot el que siga dignificació de la nostra llengua. Temps al temps.

Anònim ha dit...

I el campionat de raspall k anunciaven? Una empresa que guanyarà 750.000 € en entrades no té x a comprar 4 pilotes? L'esport valencià no és cultura valenciana? Els nacionalistes estos de valencians tenen molt poc...

Anònim ha dit...

Si no s'ha fet, segur que és perquè no s'ha apuntat la gent.

I haures de multiplicar millor

4000 previstos x 20 euros = 80.000 euros.

No sé d'on traur eixa burra de 750.000 euros.

Anònim ha dit...

Sé de segur (per gent que asistirà de fora i m'ho ha dit) que no es deixa de fer per poc interés de la gent, sino de la organització.
La burrà dels diners n'és igual pel que vé al cas. Arrepleguen molts diners i no ho fan per no gastar-se 100 €. Amunt la cultura valenciana!! Ah, no, que la pilota no és la llengua...

Anònim ha dit...

Tu la veritat el creus coneixent la gent que organitza i tot el que hi ha darrere que no es fa per falta d'interés?
Jo no m'ho crec. M'incline més a falta d'inscrits o de demanda.

I la pilota és llengua i viva: quinze, val i trenta, dau, tamborí, traure, escala i corda, raspall, pilota de baqueta...

No crec tinga que vore una cosa amb l'altra.

Anònim ha dit...

Resposta al'últim anònim:
Sí, crec que coneguent i d'altres que també coneixen a l'empresa, es pot traure com a conclussió que no ho fan per falta d'interés, o per no gastar-se cap €, també pot ser. Molta gent interesada (amics de fora que venen al poble) m'ha dit que ha preguntat a l'empresa pel campionat de pilota i no els han donat cap raó. Oficialment no han dit res a cap lloc.
I sobre la ironia de la llengua i pilota em referisc a comparar-les en importància com a senyes d'identitat. Vullc dir que per la llèngua només es meneja la part més progressista del poble, per la pilota, ni això.
I sí, a tots ens sona tamborí, raspall, val i trenta... però sabeu el que significa?
Per cert, vaqueta amb "vé baixa".

Anònim ha dit...

No mescleu llengua i política, la llengua hem de defensar-la, respectar-la i parlar-la. És el nostre dret, però no fem d'aquesta una eina política tant d'una banda com d'un altra. És evident que hi hauria molta gent interessada en la pilota, al igual que el torneig de futbet, però també haveren pogut sorgir altres esports, baix la macrodimensió acaparadora del futbol. Em permet la llicència de dir que no es poden fer gràcies a tots, però degut a que no s'ha pogut(volgut) fer, hauriem de conformar-nos almenys amb un.