L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 6 de desembre del 2011

Erre que erre



Semblava que l’assumpte estava clar i més que clar: reclar. I més després de les notes de premsa del PP, de les moltes noticies en webs i blogs, entre elles La Cotorra on nosaltres deixàrem ben clar el tema, sense amagar res, per aquells que volen escoltar.

I més clar encara està després de la firma del contracte de redacció de l’avantprojecte de la depuradora. Conclusió: el govern municipal que presideix Jordi Joan té total interés i voluntat a impulsar la construcció de la depuradora. Tema a banda és la voluntat del PP valencià, que no la ha inclós en el pressupost de la Generalitat del 2012, però això són altres calces i moment tindrem de parlar-ne.

Doncs bé, ahir en el plenari i a l’apartat de “precs i preguntes” el PP local tornava a traure el tema i li preguntava a l’alcalde per la voluntat i desig d’impulsar i accelerar l’obra. I tot seguit eixia a la palestra el tema del préstec ICO i si el govern municipal pensava tornar-lo. I de nou les explicacions que el préstec ICO té i només aprofita per una finalitat i que segurament el pròxim novembre del 2012 no estaran fetes les expropiacions (la finalitat) i per tant es va plantejar la conveniència de tornar-lo ara, no a novembre del 2012, i així no pagar interessos. 

Com sol dir-se no hi ha pitjor sord que aquell que no vol escoltar. I no sabem si és això el que li passa al PP, perquè les explicacions sobre les raons de la possible devolució ja s’han dit per activa i passiva. I damunt no entenem com el PP, que va gestionar i aprovar eixe préstec ICO, necessita ara tantes explicacions. El PP havia de tindre ben clar com funciona eixe préstec per ser-ne l’autor i promotor. Però la política té aquestes coses.

I una vegada explicat de nou el tema de la devolució, ara el PP li demanava a l’alcalde accelerar el procés a vore si arribàvem a temps. Menuda barra! El conveni es va firmar el febrer del 2009 i fins el passat mes de juny (del 2011) el PP no havia avançat en el projecte. Ni tan sols havia complit les previsions de firmar l’adjudicació a principi d’abril.  I ara demanen rapides i acceleració al nou govern. 

I no sabem per a què tanta rapidesa i acceleració (¿Serà que pensarien en la F1 del port de València) quan la Generalitat no té cap interés en la depuradora vallera. Tant poc, tant poc és el seu interés que ni tan sols l’ha contemplada en els pressupostos. Com tampoc la ronda de circumval·lació. Això de demanar als altres partits el que tu no feres...
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Teniu tota la raó.

Bonic ha dit...

Els del PP no tenen el perque pensar en el bé del poble, ells i elles estan a l'oposició i la seua única finalitat es desgastar el govern del tripartit. Per tant avant en les projectes del govern de Jordi Juan i escoltant el que diuen per si nèncerten una, evidentment tal ocm van deixar el poble en esta ocasió tornen anar amb els interessos de quatre front al pagament del poble d'interessos i problemes econòmics. Tampoc es cap novetat, entre quatre s'ho han menjat tot i ara el que volen es que sols eixos quatre continuen menjant i damunt si poden canviar el rumb del govern millor per a ells i pitjor pel poble. Avant i coneixement, com dieu els dle bloc trellat.
Sobre la piscina i el parquin tot bé?