L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 1 de desembre del 2011

El PP converteix un acte culinari de les “Amas de Casa” en un miting polític amb crítiques i acusacions al govern municipal. Moltes dones afiliades mostraren ahir la seua indignació en sentir-se enganyades i manipulades.


 El PP va aprofitar ahir per la vesprada un acte de las “Amas de Casa” en la Casa de la Cultura per donar un miting a les dones assistents. Les dones afiliades ni estaven advertides ni s’imaginaven el que després passaria perquè es pensaven anar a un berenar per parlar de cuina, cosa que també ho va poder escoltar tot Tavernes gràcies al cotxe que anunciava l’acte. I quan la convocatoria era fer un berenar mentre es parlava de la cuina i preparatius de casa de cara al Nadal, es van trobar amb un miting del PP.

Segons hem pogut conéixer, el seu portaveu, Manolo Vidal havia demanat dir unes paraules a les dones. El que mai no es podien imaginar les dones de las “Amas de Casa” és que Manolo Vidal anava a presentar-se acompanyat pels regidors Salvador Sansaloni i Maria Ciscar,  i amb tot el que cal per poder projectar un “power point”. La “xerradeta” es podeu imaginar que va ser realment un miting polític amb fortes crítiques i acusacions al govern municipal.

En acabar l’acte, moltes de les dones expressaren la seua indignació i deien sentir-se enganyades i manipulades qualificant de deplorable l'actuació dels regidors del PP.

-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja, vaja, le regim creu que tot es seu. Estos del PP no perden ocasió de parlar on siga menys on cal als plenaris per a contrastaar les veritats amb les noves autoritats. Recordeu que ja no sou els amos, el poble decideix, i té dret a saber la veritat, i per més vegades que ho conteu sols s'ho creuen els que ja teniu a la nómina de l'àntic règim.

Anònim ha dit...

La diferencia es que la majoria dels del PP no tenen feina fora de la politica, i aprofiten tot el que poden per mantenir-se cobrant de l'ajunatament. La resta ho tenen com un servei public limitat, i sense deixar de ser part de la societat local amb el seu treball. No és el mateix com sembla.

Pepe ha dit...

No tenen vergonya??? A qui se li ocorreix fer eixes coses?? QUIN JOC MÉS BRUT!!! El poble no els interesa una p... merd... només volen tornar al poder al preu que siga. El pitjor de tot es que es creuen que els demés són tontos i no veuen el que fan... Vergonya és el que fa falta.

Anònim ha dit...

I després del miting polític ben entrajat al curset de Teologia. Això es quedar bé en els coses de la terra i del cel. Quanta hipocresia hi ha pel mon.

Anònim ha dit...

Ma mare va anar ahir a l´acte, no en sabia res del "miting". M´ha comentat este mati que les varen bombardejar amb dades i dates, que per culpa de la xerradeta es va fer molt tart, damunt diu que de tanta "informacio" que donaren no es varen enterar de res. Hem pareix fatal que els pegaren la vara dexa forma. Si vols anar a un miting donçs vas, sino que et dexen en pau. Podriem anar a alguna reunió del PP i fer-los nosaltres una xarradeta avore si els agrada que els manipulen així.

Anònim ha dit...

No passa res. Es pot enganyar, mentir, manipular, expoliar depuradores, fer casos Gurtels, estar en tots els fregaos de corrupció, no pagar el que es deu a temps...
Tot es pot perdonar amb una bona confessió.

UN DEL PP ha dit...

Ma tia va anar al berenar i va eixir molt contenta.
Acabe de llegir la noticia al D de T i crec que tots tenim dret a sentir explicacions de totes les parts.
Que calladet tenia Jordi el tema del riu, igual que va callar la dupliació de l'alta tensió, el cost dels bous, el que està pagant-se amb el prestec que ell no volia demanar,...
Molt be Manolo informans el que calla el govern local i de la seua pasivitat.
Ara el que tindria que fer Jordi es anar al berenar del mes que ve i contar la seua.
Jo ho aplaudiria

Indesidenter ha dit...

Ningú ha dit mai que no tinga dret a dir la seua. Però quan es fa un miting o un acte informatiu obert s'avisa i no es converteix una reunió culinàira en un acte de partit sense saber-ho els assistents ni avís previ.
Eixa es la crítica i el que ha indignat a la gent. Jo també sé de dones que si hagueren sabut el que s'anava a fer no s'haurien acostat i s'haurien quedat en casa i allí van anar enganyades.

Cal fer explicacions publiques i que trie la Casa de la Cultura i admeta preguntes directes. O que faça les intervencions en el plenari i no que calle, com es va callar, quan es tractava el tema econòmic i els pressupostos en el plenari d'octubre, que no va dir ni muu.

Jo espere que faça eixe acte obert i en la Casa de la Cultura. Segur que algu li preguntarà perquè ara està en contra del projecte que ell i el govern del PP valler van negociar amb la Confederació. També li direm que explique si és veritat com es diu pel poble que no va vloer anar a València amb el govern municipal i allí explicar cara a cara als responsables de la Confederació perquè ara estava en contra i no vol el projecte que ell va negociar.
També potser algú li pregunte que passa amb les edificacions del Vergeret si no es fa el projecte. Perquè es diu que hi ha una sentencia judicial d’enderrocament i només es pot evitar amb la canalització del riu. Clar, es que potser no sapies que es diu que quasi tots els edificis de Vergeret tenen sentències judicials d'enderrocament per estar construïts en zona inundable o d'afecció del riu. Segur que això Manolo Vidal no ho va aclarir ni ho aclarirà.
I, com bé saben tots els que van de bona fe en este tema del riu, Jordi Juan està intentant donar-li solució als problema que el PP va crear autoritzant una urbanització en zona inundable i sembla ser que sense el permís de Confederació. ¿No será això el motiu pel qual Jordi Juan calla, per no crear més alarmisme en els veïns que alli viuen? Que ja en tenen prou amb el perill del riu quan plou.

cosiname lentamente ha dit...

Esteu molt anganyats. Manolo no va fer un mitinrr. Va donar una classe gastronòmica magistral, que és molt diferent.
La classe gastronòmica es dia: Reseta de contrincante asado, con bloques nasionalistas a la planssshhha, sorbete tripartitooorr regado con mano de isquierda unida i con producto valenciano al pesoeee.

I va quedar mooolt xulo. Manolo, al programa de Argiñano, a explicar la dieta Duncan.

Sempre he pensat que sou molt roïns la gent de la Cotorra. No vos agrada la bona cuina. Ai, pardalots, pavos, que sou uns pavos, com se nota que no haveu practicat tants anys com el metre chefalier, als restaurants del poble. No teniu bouqué. Sols mengeu rabos de pansa.

Que guapet va quedar la explicació de Manolo. I portava un power point i tot, super califragilisticuespialidoso. I es va fer una afoto, amb un amobil per a pejar-la (no anava a ser menys que eixos usurpaors) al seu ablog.

I quan va acabar la asplicativa i va apagar al power point, més content que una pasqua es degué pegar unes palmadetes a l'esquena i es va felicitar i es va besar tres vegades, com els francesos, i es va mosegar la llengua, chè, quan anava a dir, tot eufòric: CHÈ! XIQUES, CALLEU I MENGEU TOT EL QUE VULGAU, QUE ACÒ HO PAGUE JO, COLLONS!

Bon aprofit, cosinero cosinero.

Anònim ha dit...

Tengo la sensación de que una gran parte de la gente que vive en tavernes o ha sacado mucho provecho del gobierno del PP en las últimas legislaturas o es un masoquista empedernido, pues si no es lo primero, sólo cabe lo segundo, porque, no creo que haya otro calificativo para designar a quine vota a un partido que, si por algo será recordado, es por su desidia por solucionar los problemas del pueblo y por crear otros muchos por su mala gestión, (lo que ha llevado al Ayuntamiento a la bancarrota: piscina, parking, escoltas del alcalde,etc. etc.)

Estruch ha dit...

Perqué en ves de davant les ames de casa no fa una xarla en la casa de la cultura? acás te por de que ahí alguns, imparcials como jo i amic seu, al menys jo encara el considere així, i qu'entenem algo de tot açó li fem alguna pegunta incomoda?
Manolo, amic, sigues valent, posa els c... damunt la taula com has fet sempre i defen-te, sense tapadores, cara al públic en general, fes-me cas, eu necessites.

Anònim ha dit...

Els reis de la manipulació i el xanxullo.
No hi ha vergonya!!!