L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 28 de desembre del 2011

El pavelló està preparat per a rebre el Festivern

 

 
Les obres de condicionament del pavelló estan pràcticament enllestides, almenys en allò que respecta a les mesures de protecció del parqué plàstic de la zona de joc. Tal com es poden observar en les fotos que s’inclouen, i que són d’avui mateix, la pista de joc està ja completament protegida.

El sistema que s’ha triat es el cobriment mitjançant tires amples de goma, que tenen sobre el metre d’amplada i una gruixa que impedeix que qualsevol colp o altra contingència afecte la pista. L’efecte final és el que podeu observar en les fotografies.
 

L’organització assegura que amb aquesta protecció no hi ha que tindre por de cap dany.  A no ser que algú es dedicarà a retirar la protecció amb tota la mala intenció, que no pensem vaja a ser el cas.

Al respecte, no hem d’oblidar que actes musicals i de tot tipus se n’han fet i se’n fan tots els mesos a milers de pavellons per tot arreu, fins i tot festes de Cap d’Any. Som mols els vallers i vallers que ens recordem de concerts celebrats a La Font de Sant Lluís, al velòdrom Lluis Puig i, fora d’ací, són sobradament coneguts els efectuats fins i tot en el Palau Sant Jordi de Barcelona, o l’Olímpic, de Badalona, i sense cap novetat!. Sense parlar els que es fan a estadis de futbol, on s’ha de protegir la gespa. 
 
 
En podeu vore alguns exemples de concerts celebrats i que se celebraran en pavellons als enllaços:

O siga que, a gaudir de la Nit de Cap d’Any,  i passar-ho bé.

D’altra banda, hem de dir que el moviment de lloguer d’apartaments entre gent interessada per passar aquests dies a Tavernes i gaudir dels actes musicals i cultural va en augment. Avui mateix, hem pogut comprovar que a Tavernes ciutat no hi havia lliure cap plaça hostalera i ens consta que hi ha demanda de lloc de pernocta.  S’espera per tant una bona presència de campistes en la zona reservada enfront de la piscina.

Informació:
 
 
Plànol del Festivern: 

Sopar popular:

Campionat de Futbet:
-
 

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Avant!! Esperem siga un gran exit, segur que si! Ve gent de tot arreu!! yujuu

Anònim ha dit...

Se saben els horaris de les actuacions? Moltes gràcies!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Coneixem la informació que està en el web.

Anònim ha dit...

i ara, després de tot este montaje de lones i preparatius... translladen els concerts fora del pavelló i els fan en la carpa gegant? perque no han planificat els concerts en la carpa des del principi? no havera sigut lo normal? ara toca montar i desmontar. S'havera tingut de fer en la carpa des del principi. Per sort no esterm assardinats en el pavelló, crec que ens havera agarrat un xungo de la calor que havera fet, però s'hauria tingut que planificar bé des del principi

Anònim ha dit...

I a la Plaça Major?
Va l'ajuntament a fer algo per als que anem amb els xiquets?
Campanades, cotilló, cava, verberna com els altres anys?
Jo no vullc anar al Festivern amb la familia i tampoc vullc pagar.
A vore si esta preparant-se una festa per als de fora i per als del poble no hi ha res.

Anònim ha dit...

Festa pals de fora??? que tu no vullgues anar no vol dir que la gent del poble no vaja. Jo aniré, segur que serà una festa, ja era hora que en el poble és feren coses diferents.

Anònim ha dit...

Al comentari de les 12:04h:
Festa per als de fora res. Festa per a tooooots!!

Anònim ha dit...

Escolta tu!! anònim de les 12.04. esta festa és per al poble, per a tots els del poble i la disfrutarem com sempre i com les festes del poble! Mai plou agust de tots saps? A mi durant tantíssims anys tampoc m'han agrdat les actuacions de festes i per veure a qui a mi m'agrada he anat fora: sueca, ontinyent, benifairó, etc. Ja ho teniu bé la gent i els del pp sobretot d'enfadar al personal, que sou capaços de tot! I ens coneguem!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anonim de les 11:52

Estava tot planificat i ben planificat. El que ningú pot previndre és la resposta de la gent fins que no tens dades concretes, i dades concretes són vora 3.000 entrades a dia d'avui, duplicant el que hi havia previst.

Estava tot planificat i ben planificat per a 1.500, i fins i tot hi havia ja els contactes fets per poder canviar si hi havia més demanda, cosa que ha passat.
Per això, perquè estava tot ben planificat, hi ha hagut la resposta ràpida.

Tinc en compte que no és el primer, ni segon, ni tercer....festival que prepara l'empresa que porta el tema musical. No els anava a pillar el bou.

Anònim ha dit...

Els que vullguen anar i pagar al Festivern que vagen. Pero no olvidem que hi ha molta gent al poble que vol sopar a casa i despres anar a la Plaça a sentir les campanades, pendre cava i raim i ballar un poc.
Tots tenim dret a divertirmos. Veritat?

Anònim ha dit...

Podeu anar al mateix lloc on han anat sempre els que no anaven a la plaça.

Anònim ha dit...

Els que voleu anar a la plaça amb els xiquets, que passa, que Manolo posava estufes?? Va per favor, que a la plaça a les 12 de la nit deu fer un fred pa c... A bones hores aniria jo amb els meus fills pa q arreplegaren un bon constipat! Deixeu-se de bobades i que la gent disfrute que falta tenim!

Anònim ha dit...

A la plaça es fa el de sempre, i ben be que mou passem.

I en quant al pavelló, millor fora que dins, com digué Fiona quant es tirá un rot, menys mal faràn, el pis del pavelló no está previst per a eixos actes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

El pis del pavelló no està preparat, cosa normal, per a eixos actes.

Està preparat per a actes esportius i per això l'han cobert amb una capa de goma d'un dit de grossa. Com es preparen els centenars de pavellons i locals quan acullen actes que no són els normals d'allí.

Pensem que queda molt clar i ben vistós en les fotografies.