L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 29 de desembre del 2011

El Festivern es muda de lloc a causa de la gran demanda. Avui eren ja vora 3.000 les entrades venudes anticipadament.


 
L’Ajuntament de Tavernes i l’organització del Festivern han hagut d’engegar la denominada “Opció B”, una possibilitat que hi havia prevista en el cas que la demanda superarà els 1.500 assistents, xifra normal per la cabuda del pavelló cobert.

Segons hem pogut conéixer, l’Ajuntament i l’organització decidiren dimecres iniciar l’Opció B, cosa que s’ha confirmat i s’ha donat a conéixer avui quan comprovaren ahir que les entrades venudes de manera anticipada eren 2.200, una quantitat que ha augmentat bastant fins a acostar-se a les 3.000 a última hora de la vesprada.

Així doncs, els concerts se celebrarn en el gran envelat, de molta més cabuda que el pavelló, qu e s’instal·larà en la inicialment prevista zona d’acampada, és a dir, l’envelat es muntarà en el camp de terra de futbol que hi ha situat a esquenes del C.P. Alfàndec i enfront de la piscina coberta. A més de major espai, s’augmenta també la seguretat dels assistents. Per la seua banda, la zona d’acampada passa a estar situada en la zona de Marjaletes-Fontetes, lloc on s’ha habilitat també l’aparcament de vehicles. Aquesta és la zona on es munta la fira de falles i festes del poble. El sopar tindrà lloc al pavelló municipal, que com ja s’ha dit està protegit per una capa de goma especial a prova de colps i altres contingències. Podeu consultar el plànol que acompanya la notícia.
 
L’envelat acollirà les actuacions d’Obrint Pas, La Pegatina, New York, Ska Jazz Ensemble i La Raiz, a més del Djs Panxo i PlanB, així com les campanades oferides per “Conill Morut” i la xaranga “Aigua Bruta 210”.

Tant l’organització del Festivern com l’Ajuntament de Tavernes estan molt satisfets per la gran demanda, que ha superat les previsions inicials del Festivern. Hi acudiran en massa jóvens de la Valldigna i comarques del voltant a més de València, Alacant, Castelló, Tarragona, Barcelonai fins i tot, hi ha preparada l’eixida organitzada d’autobusos des d’aquestes ciutats per assistir al Festivern 2011, edició que potser esdevindrà la de major participació fins ara.

Tal com ja vàrem indicar, la prevista massiva presència d’assistents s’està notant en la demanda de llocs per a dormir. Aquests dies ha augmentat la demanda de lloguers d’aparcaments i, fins i tot, és d’esperar que els bars de la zona facen un esforç i obriguen més enllà de l’horari habitual, sobre tot el matí del dia 1 de gener, per tal de poder oferir desdejuni i esmorzar als participants.

-

16 comentaris:

Anònim ha dit...

I per als que no anem al festivern hi ha algo a cap d'any?

Anònim ha dit...

lloguer d´aparcaments o apartaments,es per si tinc el cotxe en perill al passeig colon i em busque cotxera per eixos dies.

Carles ha dit...

Anònim 1; demana responsabilitats als empresaris de la platja i tavernes per no oferir res per als que no ens agrada el festivern...
L'ajuntament no te res a veure, sols els facilita un poc la feina cedint-los els espais.

Jo no aniré al festivern, però ben orgullós que estic que es faça ací, tinc amics que vindran desde alacant per a cap d'any, i aixo son diners i publicitat per al poble!

Anònim ha dit...

Sí, el mateix que l'any passat, i l'altre, i l'altre...

Anònim ha dit...

Anònim de les 22.43, no crec que la gent que vinga a escoltar un concert s'ho passe bé trencant cotxes o vinga a posta a Tavernes a trencar cotxes.
L'any passat, fa dos anys, tres, quatre.... governava el PP, no hi havia Festivern i cotxes, i sobre tot retrovisors de cotxs, trencats a patades ni havia molts. I no nomes en Cap d'Any. També en altres ocasions festives.
I si no t'ho creus te'n vas i ho preguntes per les denuncies a la policia local.
Es nota que a tu mai no t'han fet ni una ratlleta al cotxe, no com a mi que m'han fotut el retrovisor i una altra vegada el del meu fill.
Parleu per parlar i nomes per tirar merda.

Anònim ha dit...

Quanta raó que tens, Carles. És molt bonico no haver mai oferit res, cap alternativa, cap cosa agradable a Tavernes i a la seua joventut i ara que algú ofereix un acte que serà l'enveja d'altres pobles, que vinguen i el diguen que si patatin i patatan del mal que farà als negocis de la platja.
Senyors "afectats" de la platja pel Festivern: estem en una societat lliure de mercat i hi ha competència. Si volen clients,espavilen, oferisquen coses, perque gent entre 35 i 100 anys que no anirà al Festivern n'hi ha molta a Tavernes i es poden omplir molts locals si l'oferta és bona i el preu com cal.
I deixeu-vos de romanços i queixes. Iniciativa.

Anònim ha dit...

Això dels cotxes trencats és una bobà. A mi me'l van fer pols un dissabte per la nit en els sequers: tot rallat i amb els espillets en terra. I no recorde jo que als sequers es fera cap festivern este estiu!

Anònim ha dit...

Societat lliure de mercat? Competència? Inciativa?

Els dels FESTIVERN ho tenen tot pagat: el local del sopar, els llocs per a la carpa i la acampada, la llum, l'aigüa,.. ademes la brigada municipal i la Policia estan a la seua disposicio.

Els "afectats" estan tot l'any pagant local, aigüa, llum,... i si volen algo se ho han de fer ells.

Estos del FESTIVERN juguen amb ventaja amb els diners del poble i el beneplacit de l'ajuntament.

Competencia si, pero en igualtat de condicions.

Feliç any nou per a tots i esperem que el proxim siga millor!

Anònim ha dit...

El que fas es parlar per no callar.

El Festivern té el mateix tractament que altres locals de la platja han tingut, amb altres servicis donats per l'Ajuntament a actes preparats alli per Falles, Pasqua, 24 de juny (Sant Joan), mig any faller i alguna ocasió més.
¿O es que no heu tingut tot el que heu volgut de l'Ajuntament a la vostra disposició - brigada, entaulat, preparació de llum, aparcament... - sense pagar res?

A més a vore si vos se clava en el cap: el Festivern es un acte de i patrocinat per l'Ajuntament amb una empresa de fora, és un acte que es fa per a gaudi del poble, per traure'l un poc de la vulgaritat que ha sigut fins ara el Cap d'Any a Tavernes, i això és amb independencia que en vinguen molts de fora. Es un acte de l'Ajuntament. Brigada, municipal, treballadors no estan al servici del FEstivers sino d'un acte que patrocina i organitza també l'Ajuntament.

El que heu de fer és per a l'any que ve preparar uno, com a mínim igual, i oferir-lo a l'Ajuntament.
Haveu oferit alguna cosa mai? I enguany? Que heu oferit?

Anònim ha dit...

per al anònim de 29/12/2011 23:32:00,tu que saps el que m´han fet a mi en el cotxe,doncs t´ho diré porta abollà en una patá i retrovisor trencat i no se quantes ralles,i dirte que només havia fet una pregunta per al primer anònim,no me estacat en ningú i perdona si te he molestat.
I canviant de tema el que ma paregut vergonyos a sigut vore este matí com anava la gent carregada amb les motxiles,per la carretera per el que es veu no hi havia servei de autobus de l´estació al poble,açò no estava previst que la gent vinguera en tren?,perqué si per a demà han posat tants autobusos del poble a la mar i viceversa,perquè no hi ha servei per l´estaciò?.

Anònim ha dit...

No home, no que no volien autobús, que són esportistes, volien estalviar i fan el camí a peu.

VVV ha dit...

Sincerament, no està mal pensat el que s'ha fet del Festivern. No obstant, pense que s'ha enfocat sols a un grup de gent que els agrada eixe tipus de música ( en el qual hem puc incloure perfectament i de fet m'agraden els grups). Però pense, que s'hauria de fer un cap d'any per tal que la gent no es mogués del poble, pero no sols un grup sino una festa que pogués unir tant a gent gran com joves ( el dia de les paelles als sequers va estar genial). A la gran majoria dels pobles es celebren les campanades amb orquesta a l'ajuntament i aixi evitariem que la gent agafés el cotxe per "pegar a fugir" del poble. gràcies

Javier ha dit...

Encara que siga el recinte ferial dubte molt que si algun familiar del senyor alcalde visquera aci a les marjaletes ho haguera permes. Ací, quan no tenim la fira, tenim o teniem bous i tir i arrastre i com no? els camions frigos que més d'un graciós deixa enxufat sense deixar-nos descansar! Aci a les marjaletes també vivim persones i crec que un poc repartidet estaria millor. Una bona solució haguera sigut el polígon del pla aillat del poble però ben comunicat. ACI A LES MARJALETES NO TENIM DRET A DESCANSAR!!!

Veí de Lepanto 1 ha dit...

El Sr. Alcalde i els seus familiars directes, pares i germans, viuen a Lepanto 1, la mateixa finca on jo visc i que es la zona més "calenta" del poble amb falles, mascletades, carrers tancats per curses ciclistes, per curses populars, per 24 hores de futbet, per campionat del COFUBA, per cursa del dia de la Dóna - entre les que recorde- i amb prohibit aparcar al carrer per falles, per mascletades, per Festivern.
I així des del 1979, que es quant passarem a viure a la finca de Lepanto 1.
I eixa situació de la zona més calenta del poble no ha canviat per a res ara que un vei de Lepanto 1, el senyor Jordi Joan, és l'alcalde de TAvernes.

Has perdut una bona ocasió de callar perquè la zona que mes castigada esta es precisament la zona on esta la nostra finca.

Anònim ha dit...

Parara el bus a l'estacio?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Fa uns dies informàvem:

el dia 31 de desembre hi haurà, a més, un servei especial d’autobús que des de la 1:30 hores de la matinada farà una ruta continuada Tavernes-platja de forma ininterrompuda fins a les 8 del matí.