L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 30 de desembre del 2011

El Festivern comença a muntar l’envelat.

 



Activitat frenètica és el que hi ha hagut i continuarà al llarg de la vesprada en el camp de futbol on s’intal·la l’envelat del Festivern. Una imatge diu que val més que mil paraules i per tant, no ho farem llarg perquè parlen les imatges preses aquest mateix migdia.
 

I per si a algú li agraden les xifres i coses semblants dir-vos que l’envelat és una gran estructura metàl·lica – ja veieu com s’està muntant amb l’ajuda d’una plataforma i grua- que té 60 m x 30 m.  O siga: 1.800 metres quadrats, vora 2’5 fanecades i mitja. I si pensem que quan es fan càlculs de les manifestacions es calcula 4 persones per metre quadrat, podem pensar que la cabuda de l’envelat serà sobre les 7.200 persones.
 

També podeu vore a les fotografíes la fila de WC, tots preparats higiènics per a la festa i com els mateixos operaris que munten l’envelat són els que munten l’entaulat que farà d’escenari. 
 
 
I ens ham assabentat que l’organització durà un generador gegant que servirà per alimentar d’electricitat tot l’escenari i els equips musicals. O siga, que el fluid tampoc el pagarà l’Ajuntament que si que es fa càrrec de la preparació d’un quadre de llum per a il·luminació general i servei neveres. 
 
-
 -

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que maravilla y la gent criticanto,espere que es celebre mes voltes a tavernes,nomes mirant el ambient y la alegria que nia aixo no te preu continue aixina y els consegals a peu de tot.
En hora bona.

Anònim ha dit...

He ido a tomar café al bar Avenida y hablando con los dueños ha salido el tema del Festivern.
Los amos no son del Bloc ni por asomo pero estaban supercontentos: más de 100 personas entre pensión, hotel y el bar lleno y otros servicios.
"Por nosotros ojala que todas las semanas hubiese Festivern" és lo que me ha dicho uno de los responsables.
y és que a algunos les ha caido la lotería con el Festivern.

Anònim ha dit...

Els bars plens, els pubs plens, els supermercats i el mercat, mercadona a rebentar, gent de tot arreu al poble i gastant als comerços. Ens ha tocat la loteria amb el FESTIVERN!!!

Anònim ha dit...

ELS PUBS PLENS!!!!no teniu vergonya!