L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 27 de desembre del 2011

El C.B. Tavernes celebra el Torneig de Nadal de Minibàsquet

 
El C.B. Tavernes amb la col·laboració de l’Ajuntament celebra avui dimarts a partir de les 15’45 el “Torneig de Nadal Minibàsquet Categoria Benjami i Aleví”.

Hi participen un total de 8 equips, quatre en cada categoría, la qual cosa afecta a un centenar d’esportistes provinents de la nostra ciutat, Algemesí i Benifaió. L’ordre dels partits així com les regles les podeu llegir agrandint el cartell que il·lustra la noticia fent clic al damunt.

També cal informar que el C.B Tavernes participarà enguany en la Cursa de Sant Silvestre de demà dimecres, dia 28.

El C.B. Tavernes, ha volgut enguany sumar-se a la part solidària de la Sant Silvestre i gran nombre dels nostres jugadors, entrenadors, directius, van a participar en la mateixa.

Cada entrenador ja ha informat als jugadors/res del que cal fer i l'hora d'eixida des del pavelló per acudir a la cursa, a saber:

HORARI D'EIXIDA PAVELLÓ: 19:15H. (la cursa és a les 20:00h.)

VESTUARI: L'equipació de l’equip i un barret de Nadal o del Pare Nadal (caldrà abrigar-se fins a l'hora de l'eixida de la carrera, o si escau, porteu roba de més abric davall de l’equipació).

CONDICIONS PER A PARTICIPAR: Al ser una cursa solidària cal dur 1 Kg. Del menjar que consideren oportú (arròs, fideus, espaguettis, lentilles, etc..).
-