L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 18 de desembre del 2011

El Bloc va celebrar ahir el primer Consell Nacional després de les eleccions generals amb l’aposta ferma de potenciar la coalició Compromís.




El Consell Nacional va fer una anàlisi dels resultats de les eleccions del 20-N i va retre un homenatge al fins ara president, Joan Baldoví, en haver estat elegit diputat al Congrés per la coalició Compromís-Equo. 

El Bloc va ratificar la voluntat d’enfortir la coalició Compromís de manera que esdevinga la força política del canvi al País Valencià. El secretari general i portaveu de Compromía a Les Corts Valencianes, Enric Morera va remarcar que la coalició es un projecte obert i plural on caben totes les persones i col · lectius que desitgen treballar pel País Valencià, des de les vessants del valencianisme, el progressisme i l'ecologisme. 

Morera va demanar als consellers nacionals l’inici d’un debat que servesca per consolidar el projecte del Bloc i també el de Compromís, remarcant que cada dia hi ha més suport de valencians que confien en la manera valenta i moderna de fer política en totes les institucions on està present .  Morera va concloure que cal fer un compromís diari amb la ciutadania per aconseguir el canvi polític.

El fins ara president i diputat a Corts Espanyoles, Joan Baldoví, va presentar la renúncia al càrrec de president del Bloc per centrar-se en el seu treball com a diputat al Congrés i serà substituït per la vicepresidenta i regidora de Castelló Ali Brancal. 

El secretari d'Organització, Josep Melero, va fer un informe de precampanya i campanya on va destacar que tenien la barreres de 3.500 firmes per presentar-se a les eleccions generals i en van presentar més de 30.000.

En resum, el Consell Nacional va fer una aposta ferma per continuar el treball de construcció i enfortiment d’una coalició, Compromís, per tal que siga la força política que portarà el canvi a les institucions valencianes. 
 
- Font: diari Levante
-