L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 21 de desembre del 2011

El 12,6 % de les llars valencianes té a tots els seus membres en l’atur.

La dada ens situa per sobre de la mitjana nacional, que està al 11 %   segons l'últim “Informe Regional AGETT del mercat laboral”. Les dades assenyalen que al País Valencià s'ha incrementat el pes dels aturats de llarga durada sobre el total d'aturats fins situar-los en el 51,2 per cent, molt per sobre de la mitjana nacional del 48,2 per cent.

L’informe sosté que com més gran siga el nivell de qualificació menor és la taxa d'atur. En les terres valencianes la taxa d'atur de les persones amb educació primària és del 31%; del 28,1 % per als d’estudis de secundària  i baixa al 15,9 % entre els que tenen estudis superiors.


També presentem taxes d'atur superiors en les dones que en els homes per a gairebé tots els nivells formatius. La taxa d'atur entre les dones amb educació primària és del 29,4 per cent, per a aquelles amb estudis de secundària és del 29,7 per cent i baixa fins al 17,5 per cent en les que tenen estudis superiors.


Segons AGETT  “cal conscienciar la societat sobre la importància estratègica de la formació per suportar millor els embats de la crisi”  i afegeix que  “encara és preocupant que el percentatge d'aturats que es formen siga inferior al que havia abans de la crisi i que col·lectius amb altes taxes d'atur no accedeixen a la formació de manera més proactiva”.


-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A Simat segur que més, molt més.

Acomiadat de FG ha dit...

I a Tavernes si comptem com estan treballant no ens quedewm curts. A Simat la culpa no la tindran eixos que es van prejubilar de la banca als cinquanta i tants anys? Si puguerem parlar de Tavernes i el que estan fent sabriem com la banca els tira prompte i no ens permet a la resta fer el mateix. No hi ha dret.