L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 27 de desembre del 2011

Demà dimecres, dins del Festivern Cultural, es projecta el documental "Fuego sobre el Mármara"


 
La Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna acull demà dimecres 28 de desembre la projecció del documental Fuego sobre el Mármara, a les 19:30 hores.

L’argument d’este documental gira al voltant de l’anomenada Flotilla de la llibertat de Gaza, un grup de 8 embarcacions civils integrada per 750 activistes de drets humans i periodistes de més de 40 països, que el 29 de maig de 2010 emprengué un viatge rumb a la Franja de Gaza, amb l’objectiu principal de portar-hi unes 10 mil tones d’ajuda humanitària (aliments, medicines, joguets, materials de construcció, entre altres donacions) als civils d’esta regió, sotmesos a un bloqueig estricte per part d’Israel des de l’any 2007.

Un documental del periodista valencià resident a Caracas (Veneçuela), David Segarra.
-

1 comentari:

Estruch ha dit...

REPITO LO DICHO EN EL APARTADO DE LA SAN SILVESTRE, que lo vuelvan a repetir, fué muy interesante el film en sí y sobre todo la charla posterior con el ponente, el cual ha estado en Palestina y ha vivido en directo lo que allí ocurre.