L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 18 de novembre del 2011

Festivern: El facebook informa del cartell per a la Nit de Cap d'Any




La programació del Festivern a Tavernes per el pròxim dia 30 i 31 de desembre sembla estar clara. Els joves de Tavernes tindran enguany l’oportunitat de celebrar l’arribada de l’Any Nou a la nostra població i sense haver de prendre cotxes per participar en festes d’altres localitats. I també els joves de la Valldigna i de les comarques veïnes, que podrán gaudir d’una festa pensada per a ells i,  a més, a un preu molt asequible i completada amb altres al·licients culturals. Tot això amb la llengua del nostre poble.¡Una nota d'excel·lent per al govern municipal de Tavernes! 

Cal dir que ha estat un dels lectors qui ens ha informat que el Faceboox havia donat a conéixer el cartell oficial de l’event i ens ha remes al nostre correu una còpia. T’ho agraïm, sincerament.

De l’observació del cartell deduïm que el divendres dia 30 a la Casa de la Cultura i amb un preu popular de 3 euros el cantant de Xàtiva Feliu Ventura – quin gran cantautor- presentarà el seu últim treball: “Música i lletra” i el grup d’Alcoi “Arthur Caravan” presentarà el seu segon treball titulat “Si t’arriba de matí”.

Eixa mateixa nit l’activitat musical es trasllada als pubs “La Bombonera” i “Màgic” amb la festa de presentación del Festivern i amb entrada lliure i participación dels grups “Voltor”, “Atzembla” i “Termofrigidus” i la xaranga “Aigua Bruta 210”.

El dissabte 31 s’anuncia l’actuació dels grups “Obrint Pas”, “La Pegatina”, “New York”, “Ska Jazz Ensemble”, “La Raiz”, al costat de “Arròs movie”, “Arrap”, “Panoramix”, els DJ   Panxo i Plan-b a més de les campanades d’arribada de l’Any Nou que faran “Conill merut” i la xaranga “Aigura Bruta 210”. Tot això a l’increïble preu (per a la Nit de Cap d’Any) de 25 euros o 20 eurets si compres l’entrada anticipada. Segons diu el cartell, que no sabem si serà el definitiu, s’ha previst un sopar popular i també hi haurà zona d’acampada.

I com sabem que hi ha gent molt preocupada per la situació económica de l’Ajuntament i estarà pensant que quant li costa tot això a l’Ajuntament, us direm que menys, però que molt menys que a Gandia li va costar el passat estiu el concert de Julio Iglesias y Tom Jones i segur que té més participació: el cost per a l’Ajuntament de Tavernes será 0 euros, el mateix cost que si se’n recordeu va tindre Benifairó fa uns anys. Vaja, com si ho pagarà el rei moro!!

Això sí, l’Ajuntament de Tavernes ha de col·laborar deixant i cedint els espais físics en condicions, que la resta serà cosa de l’organització. Sí que sembla clar que enguany, l’organització no tindrà massa problemes en l’entaulat municipal, cosa que no va ocórrer a Benifairó. 

Com veieu, i donada l’envergadura del tema, la propagada que se li dóna a Tavernes en la xarxa i mitjans de comunicació, els mals de cap que es lleven les families pensant si els fills se’n van fora, etc, etc el cost és ben barat. Com també van ser ben barats els bous al carrer i Xavi Castillo a les passades festes, si els comparem amb el que cobrava Arevalo. I més barat quan la cosa té un gran èxit popular i de participació, com segur tindrà el Festivern 2011-12 a Tavernes. 
El que hem dit: un 10 per al govern municipal
-

41 comentaris:

PLATJA DE TAVERNES ha dit...

Desde la platja de tavernes i com a propietari d'un local només puc expresar la meva tristesa.
Cap d'any era l'únic dia de l'hivern on es treballava un poc a la nostra platja, amb aquesta notícia tenim clar el que aquest Ajuntament pensa en nosaltres, no hagués sigut més lògic fer aquest Festivern al lloc on tradicionalment em cel.lebrat el cap d'any (platja), no hi hauria un gran ambient si sumem la gent que ve de fora a la que ja es queda a la platja?...sens dubte ha sigut una de les notícies més tristes de la meva carrera professional.
FESTIVERN SÍ, PLATJA TAMBÉ!!!!

Anònim ha dit...

En quin lloc de la platja tancat i ben cobert? I on es puga complir la normativa? Vaja una cosa semblant com el pavelló municipal.

Sembla ser missió impossible, no creus?

De tota manera el Festivern és un festival per a gent jove i no pensem que lleve la festa ni sopars i balls de la gent que té més de 35 anys que són els que hi van i continuaran anant majorment, mentre els nostrs joves se n'anaven a Gandia, Benidorm.

PLATJA DE TAVERNES ha dit...

Amic anònim es nota que no has eixit els últims caps d'any per la platja, perquè gent menor de 35 anys a l'Aquarium i a Padur hi havia un fum...però una pregunta tu que saps tant: a Benifairó es va fer en algun pavelló o es va fer a una carpa?
desde la platja ja estem organitzant-mos per demanar responsabilitats polítiques i si cal dimisions per aquesta tropelia que acaba de matar la nostra petita esperança que teniem de reflotar la nostra platja.

Anònim ha dit...

com bé dius

un 10 per a l'Ajuntament.

Peperos i blaveros criticant en 3, 2, 1...

Anònim ha dit...

Ajuntament dimisió...PLATJA SIIIIIIIIII

Anònim ha dit...

Responsabilitats polítiques no es poden demanar per intentar l'Ajuntament afavorir la major quantitat de gent. Al contrari lloances i aplaudiment.
L'ajuntament i molt ben fet només crec que nomes busca que la gent jove tinga la festa en sa casa i no tinga que prendre cotxes ni anar-se'n fora del poble.
A Padur i Aquarium no hi havien tres mil joves del poble els Cap d'Any. No sé de què vas. El trobaves més gent de Tavernes d'eixa edat a Benidorm i Gandia.
I si no he eixit els últims anys el Cap d'Any per la platja és perquè no hi ha res de res. He anat fora, cosa que enguany no faré. I no agafare el cotxe o no em gastaré diners que no tinc en un hotel per evitar perills.
Aci al poble fa ansy i anys que no es previa un festivern. I vosaltre que haveu fet estos anys, que haveu oferit a Tavernes en Cap d'Any? Res de res. Vegetar i aprofitar-vos que no teniem altra alternativa. Segur que enguany es moureu un poc. Tu ja ho dius.
Som nosaltres els que haviem de demanar-vos responsabilitats per no canviar res en anys, per tindre uns locals i restaurants que esteu molt lluny d'altres de Gandia o Cullera en tots menys amb el preu.
Molt bé per l'Ajuntament per preocupar-se pels joves de Tavernes i voler que s'estalvien la butxaca
Una cosa pense, si la carpa a la platja l'havereu pagat vosaltres o l'Ajuntament, a qui no li cal perquè té un pavelló. Segur que que si la pagaveu vosaltres el preu final final a pagar pels joves que anaren seria molt més.
Tu defenses el que creus t'interessa i jo també.

Anònim ha dit...

És una falta de respecte per al col.lectiu de comerciants de la platja de tavernes, és més propi d'una persona feixista que ataca tot un col.lectiu simplement per defendre el nostre treball, així que com en feixistes no volem tenir ningun tipus d'intercanvi d'opinions en cap blog només volem deixar clar el missatge per última vegada: FESTIVERN SÍ, PLATJA TAMBÉ!

Anònim ha dit...

Bona excusa davant la falta d'arguments. Tu defenses el teu treball i jo defense la meu butxaca i la de molts joves.

Les veritats sembla ser que no es poden dir. He dit alguna mentira en tot allò que he exposat? Dis-me on i ho retire de seguida i demane perdó.

Els interessos de quatre o cinc persones, per molt dignes i respectables que siguen eixos interessos, no poden estar per damunt de tot un col·lectiu de joves del pobles.

Si un MacDonals es volguera instal·lar a la platja també es negareu i demanareu responsabilitats al govern pel mal que fa al vostra negoci?. Jo no ho sé, però si sempre heu actuat així, es compren perquè la platja és un mort i altres platges com la de Xeraco, ens peguen vint patades.

I que conste que no he atacat ni he volgut atacat cap col·lectiu.

Jo també dic platja sí i festivern també, però platja quan li pertoque a la platja i el festivern quan li pertoque al festivern. I el millor lloc és al poble.

Anònim ha dit...

A que espera l'ajuntament per donar detalls del festivern?

Tot el que sabem ho sabem per FACEBOOK, els BLOGS que hi han a Tavernes o el boca a boca.

Per que la regidora de PSPV que esta a dedicacio total no ha dit res? No esta clar o amagen algo?

Es molt extrany este tema.

Anònim ha dit...

A la web www.festivern.com no hi ha res de res.

Serà una broma tot este tema del festivern?

Zona d'acampada? A quin lloc?

Concerts del 31? A quin lloc?

Fa falta la confirmació oficial de l'ajuntament.

Anònim ha dit...

Por encima de los intereses económicos de un colectivo, que son muy respetables, entiendo que, por encima de todo,esta el evitar riesgos a nuestros hijos y, por supuesto alguna que otra multa; circunstancia que es patente si la fiesta se lleva a la playa.

Anònim ha dit...

A la playa no se la reflota con una fiesta de fin de año, se la reflota con un buen servico sanitario (aqui en invierno estamos muchas personas mayores), con una farmacia que abra todo el dia y sobre todo comercios donde comprar comida (en el único que existe no se puede entrar. POr tanto señores comerciantes, menos predicar y mas dar trigo.

Anònim ha dit...

que passa cotorra només publiques lo que et convé?

La Cotorra de la Vall ha dit...

A nosaltres no ens convé ni ens deixa de convindre res.

Hem deixat de publicar algun comentari - potser era teu? - simplement pel llenguatge, amb insults a un altre comentarista que per cert diu el seu punt de vista però sense insultar ni menysprear a ningú.

Ja hem deixat passar el de les 18:15, acusant de feixista a un altre comentarista simplement perquè no pensa igual del tema. I amb un, ja n'hi ha prou.

Anònim ha dit...

Pregunteu a Benifairó el que li va costar a l'ajuntament i no digues 0 euros.Encara no s'ha fet públic el cost i aixó ho diu tot. M'agrada el festivern però no digues 0 euros i és que sou del bloc i les seves hipocresies i no és aixó companys no és aixó. El bloc és un partit fals i ja veureu al temps les seves mancances i veletes.

Anònim ha dit...

No es pot fer public un cost que no ha existit. Si haguera costat diners, en metal·lic, ja ho sabriem. I mes despres que el PP i PSOE estigueren en contra, o no recordes els problemes que posaren?
I ara, quane mana qui mana al teu poble, ja ho haguera dit.

0 euros en metal·lic allà i aci, i només posar ajut d'homes, etc. en la preparacio.

Anònim ha dit...

A Benifairo li va costar molts diners, netetja, policia, bloc d'acampada, ...

No vengau una moto sense motor

Anònim ha dit...

Vaig anar al festivern de Benifairó fa uns anys i va estar prou be, mota gent i molta festa.

He anat a la platja durant molt de temps i inclús he sortit fora del poble en altres anys.

En conclusió, que ens monten la festa al poble no em preocupa, em fa feliç perque donats els temps en que estem 20 euros per un cap d´any no esta tant mal.

No a tot el mon li agradaran els grups i tenen la opció d´anar on vullguen si tenen butxaca per aguantar-ho.

La platja? fa temps que está morta, baixa qualitat de la majoria de serveis, i preus tirant a car...recorde que un cubata valia 5 euros, una botella de ron a un centre comercial 15...i 3/4 parts del got l´ocupen els gels. I restaurants a la platja quans hi han? tenim una platja feta pols i de mes i mig...més be els empresaris podrieu demanar a altres la responsabilitat de haver tingut la platja com estava este estiu.

Fa anys i anys que la platja te el mateix problema, no es pot aparcar, sols hi ha un carrer, on els constructors han fet i desfet com i quan han vullgut. El resultat, tenim una platja sense servicis, sense vore la platja si no pugem les escales, amb bars i restaurants tancant o a punt de tancar i tot acó no es d´ara.

De totes maneres tampoc han de trencar-se vestidures els de la platja, que habiliten un servei d´autobusos, que pagant 50 euros per un sopar de cap d´any ben be poden fer eixa despesa, i sino que organitzen un concert millor a la platja o rebaixen preus. Pero els que no tenim molts diners també tenim el dret de poder celebrar el cap d´any a casa nostra, sense patir fred i dinant a casa un platet de calent a l´endemà.

Anònim ha dit...

Em pareix que serà tot un èxit, enhorabona al nou equip de l'ajuntament.

Els locals de la platja haurien de prendre nota: el model de barra barata i menjar reescalfat ja no atrau ni als jovens, ni a les families ni als forasters. Durant anys heu viscut del turisme barat espanyol, de que us queixeu quan heu estat vosatros els que heu girat la cara al poble?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic de les 00:42 no es el mateix a Benifairo LI va costar molts diners, que dir a Benifairo va costar molts diners(sense li).

També costarà a Tavernes o ¿tu creus que tot eixe tinglao el paga el rei moro de Xavi Castillo?

Estem parlant de diners en metèl·lic: 0 euros. A Benifairó allí si l'alcalde d'aleshores no era un mentirós, que no pensem ho fora, sempre va dir el mateix: 0 euros en metal·lic. Això si, la col·laboració de l'Ajuntament posant els treballadors per fer neteja del lloc o muntar l'entaulat.

I quants comerços, botigues i bars van fer l'agost en desembre? Quina va ser la repercussió econòmica i propagandistica del poble? Benifairó va estar dos dies en tots els blobs, webs i diaris digitals i de paper, i es feren reportatges en revistes de música. Molta i això no es paga amb diners.

Tot el demés ambulància, mes seguretat, carpa, etc. ho va pagar l'organització.

Un altre comentarista ja ho ha dit: Si haguera costat diners després de tota l'oposició que feren el PSOE i el PP de Benifairó si no recordem malmanet votaren en contra, en acabar ho hagueren dit tot i hagueren crucifixat el Bloc i el seu alcalde. I callaran i no ho feren. Perque fou un exit i el cost, si tu ho vols aixi, va ser unes quantes hores del treball dels empleats de l'Ajuntament. Un preu molt barat per als beneficis de tot tipus que s'endugué el poble.

I si tu saps que hi ha altre cost perquè tens una altra informació diferent a la nostra, ens la dius això si demostrada. Quedem a l'espera d'eixos papers.

Anònim ha dit...

El que l'ajuntament havera hagut de promoure sempre és que el nostre poble la nit de cap d'any no semble un poble fantasma!!! On s'ha vist que la nit de cap d'any normalment tanquen qüasi tots els bars, restaurants i pubs de Tavernes!??? Recorde els meus anys d'universitari, no em fa massa d'això, quan ho contava als meues companys, alguns d'ells de pobles molt més xicotets, i es duien les mans al cap!!
L'ajuntament, em té igual de quin color siga, ha de promoure que la gent tinga opcions i ja després la gent que trie si quedar-se al poble, anar-se'n a la platja o anar-se'n fora.
A mi personalment trobe que no té massa trellat passar eixa nit a la platja. És quan més fred fa i no s'està agust, la veritat.
A mi m'havera agradat poder celebrar algun cap d'any ixint pel poble tal i com fem tots la nit de Nadal, que és una de les millors nits de l'any per ixir al poble!!
Ara, en forma de Festivern, almenys hi ha una alternativa per quedar-se al poble, ho celebre i m'alegre malgrat que jo no acudiré perque no m'atrauen aquests grups i no és el meu estil.
Mai plou a gust de tots.

Anònim ha dit...

A mi el que em molesta es que l'ajuntament no diga res de este tema i tingam que enterar-mos per la Cotorra.

Tant de cap de premsa, regidors amb dedicacio completa, parlar de participacio i transparencia per a que?

www.tavernes.es tampoc diu res.

Jo no anire pero si va a fer-se que es diga. Prou de secretisme.

Cotorra: la brigada, la policia, la neteja,... si que cobren en metalic i es un gasto que tindrem que pagar els de Tavernes.

Dirà l'ajuntament el que ha costat el Festivern o callaran com el cost dels bous?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No pensem que hi haja secretisme per banda de l'Ajuntament perquè
l'organtizació haja avançat el programa. Això estem cansats de vore-ho i es la norma general en tots els festivals i aplecs musicals.

A més, era una cosa coneguda que l'organització del Festivern estava negociant amb l'Ajuntament i que altres blogs ja se n'havien fet ressó criticant la possibilitat de fer-se i sembla ser que ho havien sabut pel mateix mitja que nosaltres: facebook i la xarxa, quan la cosa no era oficial ni estava clara.

L'Ajuntament farà una presentació oficial del Festivern quan ho crega convenient com a acte que es fa a Tavernes.

Va ser l'organització qui va penjar ahir al Facebook el cartell anunciador que ens va fer arribar a nosaltres un lector, i a partir d'ací la cosa era sabuda de tots i la prova la tens que avui ho publiquen Levante i Las Provincias, suposem que també ho hauran tret de Facebook i no de la Cotorra.

Però que l'organització com a responsable musical i qui porta el pes de tot ho anuncie no lleva a que l'Ajuntament ho faça oficial en uns dies ni tampoc vol dir que hi hagut secretisme.

Hem de tindre clar que l'Ajuntament no és l'organitzador ni ha preparat ni dissenyat l'acte musical, que nosaltres sapiguen, ni tampoc ha triat els grups.

I clar que cobren la policia, la neteja, els empleats. Cobren per la faena que fan i la fan quan en el lloc on els indica l'Ajuntament, que és el patró, i eixes mateixes faenes les fan quan hi ha cursa ciclista, el torneig de futbol infantil-juvenil de tots els anys que fa la UD TAvernes, els tornejos que fan la resta de clubs, les 24 hores de tota classe, els actes de falles i tants i tant actes que es fan i que es l'ajuntament qui posa entaulat, brigada municipal, electricistes, etc.

I quan parlem de cost 0 volem dir que no cal pagar cap subvenció ni cosa semblant. Es col·labora i la col·labora és cedir els espais i preparar-los. I no hi ha res més.

Ara açò de vegades sembla un dialègs d'aquells del tebeo, perquè hi ha molta gent que no vol entendre el que està ben clar.
Segur que si vinguera La Pantoja o Julito Iglesia i feren el mateix es semblaria poca la col·laboració de l'Ajuntament.

Jo ho sé ha dit...

I jo vaig preguntar a qui ho sabia:
Quant van costar els bous? I em va dir que que el mateix que havia de costar l'espectacle d'Arevalo.
I vaig preguntar: I quan havia de costar l'espectacle d'Arevalo?
I em van dir que el mateix que els bous al carrer.

I vaig insistir i em van dir que sobre els 10.000 euros, però tot inclos (bous, barreres, metge, etc). Si que ha sigut ben barat, vaig dir.
Qui m'ho va dir estava en l'all i m'ho crec. I ara potser alguns arribeu a comprendre perquè qui va parlar molt del cost dels bous, i que jo se n'haurà assabentat, ha callat per sempre més i no ho ha preguntat més.
Perquè cost Arevalo=Bous i després de saber la misèria que va costar Xavi Castillo, massa per a la carabassa. En el Festivern passarà igual. Que tot no és gastar-se els diners a la babalà.
No ho creus així, anonim de les 12'30?

CURIOS ha dit...

Molt de paralar del FESTIVERN pero qui està darrere del FESTIVERN?
Hi ha alguna activitat debades o hi ha que pagar a totes les activitats?

ACEPLAT ha dit...

Desde ACEPLAT estem molt dolguts en alguns dels comentaris publicats a aquest blog. LA REALITAT DELS NOSTRES COMERÇOS NO ÉS LA QUE ACÍ ES REFLECTEIX, ESTEU FENT UN MAL GRATUÏT A LA PLATJA.

Anònim ha dit...

A CURIOS:llig el cartell i ho sabras.

La Cotorra de la Vall ha dit...

A la persona/es que firma ACEPLAT:

Amb tot el respecte li indiquem que els nostres comentaristes al igual que tu o vostés (si realment sou qui digueu ser) gaudeixen de la llibertat d'expressió per a dir, això si sense ofrendre a ningú, la seua opinió i visió sobre una situació, la de la platja. La situació que reflecteixen de manca de serveis és per cert molt pareguda a la que la mateixa associació ha dit moltes vegades a través dels mitjans de comunicació i si no estem mal assabentats reflectien fa uns dies a la regidora de turisme en una reunió. Precisament fou aquesta situació si no recordem malament la que va fer que l'Associacio recolzara una candidatura a les eleccions locals per tal de tindre mes força si aconseguia un regidor per capgirar-la.

Nosaltres pensem que no es fa un mal gratuït a la platja per dos comentaris o per deu, ON CAL DIR CLARAMENT QUE NO S'ESMENTA ALS COMERÇOS, i l'única referencia l'hem entesa com a les dificultats que imposa una rampa per entrar a un conegut supermercat.
La Cotorra no és El Pais o El Mundo i l'àmbit de lectura queda en el poble, i a la gent del poble no li cal que li expliquen quina és la situació de la platja perquè la coneix massa.
El mal a la platja s'ha fet i es fa d'una altra manera que, tu o vostés coneixen bé.

De tota manera, tu o vostés tenen les nostres pàgines obertes per expressar el punt de vista que consideren i rebatre o demostrar que són falsos els altres punts de vista.

Estruch i Ferrando ha dit...

En nom de ACEPLAT sols pot parlar el seu president En Josep María Martí, tots els demés poden parar, com jo, com a membres pero mai en el seu nom oficalment, gracies.

LA VIEJA'L VISILLO ha dit...

A festes de Tsvernes la Gossa Sorda i ara Obrint Pas, no cregueu que això és abusar massa de música en català?? Podrien portar grups de més agrado a altre tipus de públic. A mí no m'agrada eixa música i per tant, me'n vaig fora a passar el Cap d'Any. No sé quants diners costarà això, però supose que entre l'acampada i la brutícia que ens deixaran ja no cal que parlem més, l'ajuntament deu 1000 euros per habitant i l'assumpte no està per a bromes, hauríen de ser més austers i deixar els luxes per a més avant. Lo millor seria que no es fera el Festivern a Tavernes, pel bé dels ciutadans.

Anònim ha dit...

La Gossa Sorda van ser portats pels pubs i ara és un espectacle que organitza i paga la companyia "“Cercavila cultura de carrer”, i on per cert no apareix cap grup català sinó valencians i alguns de Tavernes.
Cal assabentar-se abans de parlar.

Grups de més agrado a altre tipus de public se n'han portat sempre i continuen portant-se a TAvernes i a tots arreu. Fa molt bé l'Ajuntament en donar també el contento a altres sectors, que fins ara no existien per al PP i tu no el queixaves.

I quant austers i altres bovades no cal ni que les digues perquè l'ajuntament no li costa un euro.

I en sembla molt bé que te'n vages fora del poble la Nit de Cap d'Any i mes si no t'agrada. Supose que tambe els altres anys te n'anaves pero mes que res perque aci no es feia res.

jo també me n'anava i aquest any em quedaré. Mira per on jo content i pagat.

Anònim ha dit...

com he dit en altre lloc: mira enguany ens toca emigrar a les families amb xiquets menuts,per poder dormir i que no vegen més de quatre trastades que faran i tambè vore on ens guardarem els cotxes per a que no ens els destrosen.

Anònim ha dit...

jo també estic contenta i pagà, ja era hora q feren algo pensant en la gent q no pot eixir fora del poble q tots tenim dret a la festa,a mes també esta be q guanyen diners els negocis del poble q sempre se'ls emporten 4 de la mar i en cap d'any pareix un poble fantasma i ara aci ja tenim lloc per celebrar-ho
,

Anònim ha dit...

Segur que son les mateixes trastades que es fan a falles, festes del poble o qualsevol altra festa nocturna de lrs moltes que es fan pero aci ja estas criticant i no s'ha fet mai un festivern.

silmin ha dit...

Home 0 € haguera estat bé. Inclús fins el més pintat dels empresaris l'havera agafat com administrador a eixe alcalde. Només policlinics, aplanament de terrenys, llum elèctrica, policies externs.... aixó son despeses pagades ... per favors carnals de l'alcalde? gran part dels regidors de Benifairó encara no saben el que va costar (aixó de 0€ ho va dir abans de l'event no després) i ara que mana el psoe podria traure l'informe amb el vist-i-plau del secretari i tots contents. Com que ara son amiguets supose que no ho trauran....tal com va fer encertadament el bloc en Tavernes fa poc. Vaig anar a Beni, i encara que ja tinc una respectable edat no veig xq no he d'anar a aquest, tant de jove i "ninyo muerto" ....Socialment pot estar bé... econòmicament un desgavell i sinó que vagen traguent cadascuna de les factures que els costarà i parlarem... assegurances,.....
Per cert, les hores extra compensades de qualsevol treballador son despesa. Sinó es qeu és una despesa inútil durant tot l'any. En altres paraules la resta de l'any el poble necessitaria dels seus seveis... clar en teoría.....

Anònim ha dit...

0 euros i tot el que tu dius va córrer a càrrec de l'organització, com pareix ser que passarà a Tavernes.

Silmin perquè no parles dels avantatges i beneficis? Quant va deixar en euros a les botigues i tendes? Quant a les cases llogades? (jo i els meus amics en llogarem una) Quant es van endur els bars? I panaderies? Quant val tota la propaganda que se li va fer a Benifairó en tots els mitjans escrits, radios i internet a Benifairó? Quant que molta gent no isquera eixa nit del poble i el risc que comporta cotxe+alcoohol de Cap d'Any?

Va sigues bo i valora-ho i després posem en una balança unes quantes hores de treballadors municipals i tot el que duduesques que val el que et comente.
Que ganes de parlar que teniu alguns.

Anònim ha dit...

Amic de les 18:02

Tu parles de xiquets en unes fiques on xiquets hi ha ben pocs i els que hi vivim si en tenim tenen molot poca edat.

De tota manera dir-te que els xiquets dormen sense problemes i a més el Festivern es fa dins d'un recinte tancat.

Que vols dir que fora al carrer hi haurà soroll i jaleo? Ja t'ho han dit en un altre comentari: el mateix que patim en festes, falles i quant se'ls passa pel cap fer 24 hores de l'esport que siga.

silmin ha dit...

RE: 20/11/2011 23:39:00

El mercat en negre gràcies a déu existeix, per que és d'on molta gent no massa afavorida per l'economia actual pot obtindre recursos de subsitència. Ara, que vulgues comptar amb els lloguers de cases que per ser en negre no es declaren...ningú sap ni quantitat ni imports...i que donat que és per a dos dies no crec que molta gent s'arrisque... és un tema més subjectiu que econòmic.
La publicitat i/o promoció turística està de categoria si els teus ingresos procedeixen de l'esmentada activitat, Tavernes un poc, Benifairó gens. Llavors si no tens retorns no són inversions són despeses.
Dels beneficiats a Benifairó el supermercat en continuats conflictes per taxes i ocupació de via pública (tema molt tradicional a beni), i bars (contractació de mà estrangera en quasi tots - i he de dir que molt bon treballadors) i tots ells fan bé donat que miren pel seu benestar econòmic i és el que han de fer. Caldrà però cercar un equilíbri entre el que l'ajuntament paga i el que ingresa un sector de retorns economics limitats cap a l'ens local.
Insisteisc polícies, policlínics, preparació de terrenys d'acampada, instal.lacions entre d'altres....m'han assesgurat part de l'equip d'aquell entonces ho va pgar l'ajuntament, no està clar, no ha fet liquidació pública per algo serà.
Que bé, que s'ha de promocionar la restauració, ja he dit un milió de vegades que sí però un limit, estem gastant més que retornant. Altres sectors productius quines inversions?...ummm... a cap. Cal llevarse el xip de tot al turisme que ens farà rics... val l'example de l'economia actual. En ocasions estarà bé en ocasions mal. Que va deixar en Beni... tu ho saps? ells diran que sí..per supost... però com puc avaluar si pagen per moduls...es fer un salt de fe.
Alcohol + cotxe = quedem igual... hi haurà menys gent del poble que surta fora (en beni hi hagué molta gent que va donar-se a la fuita), però els que venen també són gent... no del poble però gent i pot ser i tot que conduisquen per tavernes.
Si el cost fora 0 jo t'asegure que seria el primer en signar, pero com que en events pareguts (o el mateix anteriors) i semblants, no ho ha sigut, donada la situació actual de l'económia en general i la del poble en particular, permet-me que no aplaudisca l'iniciativa. Preferiria que els mateixos diners foren invertits cercant de localitzar o impulsar empreses que donen feina per a més de 2 dies. Encara que possiblement fracase.
--- anava a fer-te d'una valoració del que li va costar a l'ajuntament, però seria parlar massa, donat que no tinc (l'ajuntament no va voler) les factures..i mira que em costa mossegar-me la llengua, alguns imports me'ls van passar..i encara que cada bar guanyara 1.000.000 € eixes nits (que ni van obrir els wc per a la getn que consumia al mateix bar) que ha d'agrair si el 95 % del poble no té res a veure amb eixos bars i si te que pagar les factures.

"Ganes de parlar que tenen alguns", home, és un web per a debatre i escoltar als demés...crec... l'activitat de l'ajuntament serà independent, la que voldrà per aixó té la seua autoritat. D Tota manera, si el cost ha de ser 0 endavant pero que vagen mostrant qui paga que... per a tindre el meu soport..

Anònim ha dit...

Segons fonts de l'ajuntament a Benifairó 100.000 euros va suposar la despessa. No ho vas a publicar però és la realitat i vosaltres ho sabeu. Lamentable i ja eixirà tot a la llum així com altres...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ho hem publicat.
Ara creure'ns-ho la veritat que no.
I la veritat esperem que isca a la llum. És un dret dels veïns saber en que es gasten els diners de tots.

Anònim ha dit...

hola,

algu sap com poder llogar alguna caseta o paregut per a les nits del festivern?? o d'on poder obtenir aquest tipus d'informació??

grácies