L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 16 de novembre del 2011

L’Entusiasta de Benifairó celebra Santa Cecília


La banda de 1929
La societat musical l´Entusiasta de Benifairó celebra la festivitat de Santa Cecília - patrona de la música – amb la celebració també del 82é aniversari del nom que rep la banda.

El diumenge 20 de novembre tindrà lloc el tradicional partit de futbet entre els components de la canya i metall. Durant tota la setmana es realitzarà l'exposició de dibuixos dels alumnes de l'escola “Pepe Rafaela”  i el dijous 24 serà la tradicional “xocolatada”. El divendres serà l'últim assaig general i el dissabte 26 es realitzarà la cercavila a les 19.00 per a arreplegar als nous músics i a continuació en l'Auditori Municipal, a partir de les 20.00, el Concert de Santa Cecília.

Els actes es tanquen diumenge l’“esmorzar” a les 10.00 i la cercavila de la banda que finalitzarà en l'església parroquial, on se celebrarà la santa missa en honor a la patrona de la música. A les 14.00 se celebrarà un dinar de germanor per als músics, directiva de la societat i autoritats en el saló de la banda. 
 
Segons Benet Peris
-