L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 17 de novembre del 2011

Els llibreters ja no poden més.



Els gremis de llibreters d'Alacant, Castelló i València estudiaran accions legals davant els impagaments del Consell, que ha incomplert el pagament a 50 dies dels bonollibre i els deu 31 milions d'euros corresponent al curs actual. 


Els llibreters col·locaran cartells en els seus comerços per informar els pares que els els seus fills tenen llibres gràcies a que els llibreters els han pagat, no gràcies al govern del Consell del PP.


Les sol·licituds per escrit de reunions amb la Conselleria d'Educació només han tingut com a resposta telefonades on els diuen que fan el possible per pagar prompte però la situació de tresoreria en la Conselleria és molt difícil. I nosaltres diguen si això ens porta a un nou invent del nostre govern: les peticions per escrit i amb registre d’entrada es contesten per telèfon, sense donar la cara. No si al final serem fins i tot els millors inventors del món!


Els llibreters no han rebut els diners del govern valencià del PP, però sí que han fet front als rebuts de les editorials els que han pogut, uns altres no ho han aconseguit ni que la banca els aprovaren crèdits i han hagut de tornar els rebuts de les editorials.  Molts llibreteres intentaven sobreviure a la crisi però lamentablement molts no tindran més remei que tancar i altres a reduir plantilla i fins i tot a renunciar a vendre llibres de text . 


Els impagaments poden carregar per complet la campanya de Nadal perquè  a molts dels establiments que han tornat rebuts dels llibres de text, les editorials no els subministraran cap producte fins que no salden els seus deutes . La presidenta del Gremi de Llibrers de València ha constatat que “ja no es pot resistir més".

Els llibreters no poden resistir més. Com tant altres en aquestes terres valencianes. Ací només resisteixen els grans events, tenis, formules 1...  
-