L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 8 de novembre del 2011

ELECCIONS 20-N: NO-D(O)ebat


L’expectació creada pel sistema es va evaporar ràpid. Un escenari car i anodí. Uns candidats amb barbes canoses i corbata blava. Uns ex- ministres d’Educació (que duen els seus fills als millors col·legis privats) i Ex-ministres d’Interior. Un sistema que expulsa la pluralitat i la diversitat. Avorriment fins la medul·la. Idees del passat, del segle XIX, incloent-hi diputacions. L’Espanya del blanc i negre es va fer visible ahir al NO-D(O)ebat. No parlaren de futur, ni d’Europa, ni de l’energia (tots dos són pro-nuclears), ni d’autonomies. Aixó sí, el presentador va saludar en italià i en portugués. Ells volen mantenir-se com a parelles de ball, un ball exclusiu dels neo-centralistes. Ara em toca a mi, vingué a dir-li Mariano Rajoy a Rubalcaba. Liberals, conservadors, conservadors, liberals. L’antic règim personificat en el PPSOE

Pel que fa al PSOE ha recorregut la possibilitat de fer un debat a 4 (a nosaltres ens agradaria a més) a Canal 9. La Junta ha estimat el recurs socialista (tan desesperats esteu?) i ens atorga el “dret” a participar al debat però amb 11 segons en cada intervenció.
Gràcies Alarte, gràcies Zapatero, Rubalcaba, Rodríguez-Piñeiro i Pajín. També Ximo Puig, gràcies PSOE per pensar en clau del segle passat.
Nosaltres tenim els blogs, el facebook, el twitter, youtube… Ja no teniu el monopoli. La diversitat i la pluralitat són a la xarxa i ja no ens podeu ocultar. Així que
 

i ajuda’ns a combatre la dreta i les polítiques de dreta. 

- Enric Morera
-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Peró sempre des d'el respecte i la tolerancia :
Ú dels xicotets partits dels que concorren al 20-N vol denuciar un acte de sabotaje a una de les seues banderoles al camí La Dula.
Dita banderola estaba nugada a una farola de dit carrer, grapada en grapes industrials al soport que l' aguanta de la farola, y reforçada amb brides de plastic a este soport. Qual ha sigut la sorpresa del partit al anar a reposar-la creguent que sería un acte vandàlic, encara qu' estaba a tres metros i mig d'altura, i donat que en un primer moment no la trobaren, que la banderola estaba al peu de la farola y que había segut boicotejada donat que había sigut desenclavada del seu soport i les brides tallades netament, i tot aixó, repetim, a 3,50 me tres d'altura, per lo tant s'ha tingut que utilitzar una escala de al menys 4 escalons.

Recomanem als que han fet dit saboteig, que llixgen ben llegits els diversos articles sobre feixisme que s'ahan publicat a diveroso blogs, que s'empapen d'ells ben empapats,i, sobre tot, els tinguen encompte abans de fer altre atac a un adversari, que no enemic, polític.

Anònim ha dit...

Jom vaig vore el faro, era més interessant doncs estaven parlant del Banc de Valencia i la seua possible intervenció : que aprofiten per a nacionalitzarlo, a que no tenen c...?

Anònim ha dit...

Rubalcaba té programa? el altre al menys pareix ser l'oculta, peró este home no va dir res del seu.

Anònim ha dit...

Saboteig? Feixisme? Que algú arranqui una banderola és un acte vandàlic com a molt i només constituix un delicte de faltes.

La meua condemna a aquest acte. Jo no votaré mai el seu partit espanyolista i antivalencià, però defenso el seu dret a difondre'l per mitjos pacífics.

bonic ha dit...

Com pactaren no parlar de la corrupció. Els dos PPPSOE, o és un sol. Un debat que pacta temes a no tocar es un debat viciat, poc sincer i fora de l'interés de molts ciutadans i ciutadanes.

Anònim ha dit...

No arrancaren la banderola, pujaren amb una escala, doncs estaba a uns 3,50 metres d'altura, tallaren la brida que la nugava al pal horizontal i a la que, a més, estaba grapada amb grapes indusrials clavades en compressor, es dir, fer-hen faena de debó,per lo tant va ser no un acte consevol de vandalisme si no que anaren a per ella.
Moltes grtacies per el teu recolzament.

Anònim ha dit...

UPyD també exisistix !!!!

Anònim ha dit...

Teniu por de publicar les veritats, tanquils eu faig en altres blogs, gracies a deu ja no em feu falta i retire les lloançes de llibertat i moderació que vos he fet altres vegades, sou uns sectaristes i no feu el que pregoneu, a vore si açó eu publiqueu....

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ni tenim por a publicar res, ni menys encara quan són veritats. No anem ara a demostrar res.

O siga que si publiquem tot el que vosté ens envia som collonuts, els millors i els referents de les llibertats i quan no li publiquem un comentari, siga per les raons que nosaltres considerem que no es publica, ja som els pitjors del Món.
Usant la llengua que tant li agrada al seu partit "por un perro que maté, me llamaron mataperros". I tampoc és això.

Senyor anònim, anònim massa conegut, no sabem amb quin Món viu vosté pero hauria de ser voste el primer, com a persona amb tanta experiència en política, qui hauria de tindre clar que no es deu enviar comentaris sobre el programa d'UPyD y altres activitats del seu partit dins d'una notícia on es parla de les activitats electorals d'un altre partit.

Si les ha enviades a altres blogs que parlen sobre temes del poble? Li les han publicades? Allí no les hem vistes.

Cadascú ha de saber on està, políticament parlant, ell mateix i també els blogs del poble, i segons això saber actuar quan és un tema polític. Si vosté encara no s'ha assabentat políticament com respira cada blog, que vol que li diguem!

I sobre la presentació del seu partit, que haguerém publicat com a notícia, li ho vàrem explicar en un correu privat: Això era dijous i a nosaltres ens va arribar quatre o cinc dies després - dilluns o dimarts?- i damunt rebotat del correu que vosté havia enviat a un altre mitjà.

No li podem donar les gràcies pels "qualificatius" i "lloances" que ens dedica, tant en aquest com en altres comentaris. Només per les desqualificacions ja no mereixen ni publicar-se.

Ja veu, tots no som iguals, i nosaltres ja que ens diu que no li fem falta i per tant deduïm que ja no ens visitarà. només li volem desitjar sort en la seua nova singladura.

Anònim ha dit...

No es lliurarán de mi, no patixquen, hui ja he entrat per segona vegada, ara si no em volen, em calle i en pau.
Es torne a oferir la posibilitat de publicar-ho, vaig a fer clic en el ordinador, estem fent més coses i si vostés no s'assabentaren del acte es perqué no vingueren a ell, convidats estaben, no em dirán que no.Una abraçada.

Anònim ha dit...

UPyD TANCA LA CAMPANYA A TAVERNES

Amb una repartida de globos, caramels y fullets electorals a la porta del poliesportiu i pel Passeig Colon , doná per acabada el colectiu local de UPyD la seua campanya electoral a nivell local, ara sols resta el repassar cartells, i ajudar als colectius de la resta de La Safor.
Recordem que escomençarem el passat Dijous dia 3 amb la vinguda de Toni Cantó, candidat per la província de València, el qual després d' una xarla amb associacions civils, prensa i xicotets empresaris, comerçiants i professionals, es va dirigir cap a lmercadet del Dijous i mercat municipal, on va alçar un gran revol, amb fotos, abraços, autógrafs, dedicatòries i un sinfí més de mostes d' apreçi i carinyo, peró , sobre tot, fent arrivar a la gent el nostre missatge.
Huí, Dilluns 14, el tornarem a vore a Gandia, on estará sobre les 11 hs. pel Passeig de Germanies, carrer Major i plaça escoles Píes, segur que l'armará gorda.
El Dimarts el colectiu valler es desplaçarem a Barx, i el Dijous tots a vore a Rosa Díez a València , acabarem el Divendres al mercadet d'Oliva.

Ara es l'hora de reflexionar, no tot es blau o Roig, també existix el rosa.

Signat : Enrique Estruch i Ferrando

Anònim ha dit...

Em tornareu foll, unes coses me les publiqueu altres no, com diu la cancó de La Trinca "Com es pot voler a dos dones a la vegada i no estar tocat del ala", així estic jo, amb vosaltres, vos estime i vos desetime a estones.