L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 9 de novembre del 2011

El govern municipal vol potenciar les associacions sectorials d'empresaris i comerç local i col·laborar amb ells




El govern municipal reunia ahir als comerciants de Tavernes en el que era el primer contacte per establir un programa de col·laboració amb el comerç i empresaris locals. L’alcalde Jordi Joan, i les regidores Llum Sansaloni i Karina Vercher, informaren als assistents la total disposició del govern municipal a col·laborar i sobre tot, a treballar colze a colze per tal de potenciar el comerç i els sectors productius locals.

La intervenció de l’alcalde Jordi Juan, va servir per a mostrar l’interés en la próxima Campanya de Nadal i sobre tot, el conscienciejar als veïns que cal comprar al comerç local, seguint la idea que el seu partit el Bloc ha vingut desenvolupament al llarg dels anys. L’alcalde va dir algunes idees però va considerar que eren els comerciants i empresaris qui havien d’aportaren les seues opinios i idees al respecte, per a la qual cosa els va donar la paraula.

Els comerciants van dir el que opinaven, però la gran varietat de de sectors empresarials presents va aconsellar deixar la concreció per a les reunions sectorials.


L’alcalde va dir que tots havien de ser conscients que això era un primer contacte, que mai s’havia donat un pas com aquest i que l’Ajuntament no anava a tutelar les associacions sinó a col·laborar i ajudar en tot el que fora posible. Per això consideraba que eren els implicats qui havien d’organitzar-se i asociar-se perquè permetria tractar millor els problemes de cada sector. També indicava Jordi Joan que el fet d’associar-se permetria firmar convenis amb cada sectors i assignar ajudes municipals.

La regidora Llum Sansaloni va confirmar que d’ací pocs dies una becària de l'Institut Ausias March de Valéncia traballaria a l’Ajuntament i col·laboraria amb els comerços locals. Aquesta becària arriba a l'Ajuntament gràcies a la firma d’un conveni amb l’institut que té un cost 0 euros per a les arques municipals. La becària informara dels drets i deures dels comerços i dels consumidors i sobre qualsevol aspecte que millore les relacions amb els consumidors i veïns. La regidora anunciava que l'Ajuntament adornara, segons les possibilitats, alguns  carrers de la ciutat de cara a les festes nadalenques.

La regidora Karina Vercher va informar sobre el concurs d'aparadors de Nadal  així com algunes idees per millorar-lo.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Les intencions de l'alcalde son molt bones pero el problema esta en que en este poble la associacio de comerciants no aprofita per a res.
El mes greu es que en altres poblacions estan aconseguint desde fa anys moltes ajudes i subencions i açi per la mentalitat de "que ho faça altre", "jo tinc que esforçarme per a que es beneficien tots?" estem estancats.
Ara resulta que hi ha una iniciativa privada que vol dur endevant el projecte, creuen els comerciants que l'interes d'aquesta empresa va a ser el mateix que el propi...?

Anònim ha dit...

Un alguazil va vindre a donar-me l'invitació de l'alcalde per a la reunió i jo vaig anar, despres de tancar el meu comerç, per no despreciar l'invitació del meu alcalde.

Vaig anar a la reunió pero vaig tindre que tornar a casa perque el salo d'actes estaba ple.

L'iniciativa pot ser bona, no puc valorar-la, pero l'organització va ser fatal. No acaba de contractar-se a un técnic de protocol? No sap l'alcalde quantes invitacions ha repartit l'ajuntament? El minim que poden fer es preparar les mateixes cadires que invitacions han repartit.

Repetisc: bona iniciativa pero mala organitzacio.

Anònim ha dit...

Quizas tengas razón en que falto sillas, pero es la primera vez que se hacía una cosa así, con tanta gente, y es verdad que se falló puede ser porque nosotros hacemos poco caso cuando nos invitan a cosas así y no se esperaba tanta gente.
Yo miro lo positivo, y es que esto nunca se había antes hecho. Y si uno tiene interés no se marcha porque tenga que estar un rato de pie.
Sin embargo haces el comentario y da la impresión que sea para hurgar un poco en que se falló en la organización. Mira lo positivo, como hicimos los que nos quedamos.

Estruch, membre d'Aceplat ha dit...

També erem allí alguns professionals dels sectors inmobiliaris, administració de finques, segurs, etc.
Conclussió: el que va dir l'alcalde, no es pot parlar amb 140 persones de diferents sectors doncs acaba seguent un girigall, reunions per sectors en consecuencia.
Aceplat, l'associació de la platja ens reunim demá amb Carmen Canet, perqué? perque estem organitzats en una associació que funciona i eu hem demanat.

Anònim ha dit...

Enrique tu pases del polo norte al polo sur en decimes de segón,de del PP a ser del PSOE, que fals eres,fes el favor de anarten al polo norte a xelarte un poc el cap que tel calfes masa intentant viure dels demes.

Estruch i Ferrando ha dit...

Cobard anónim, jo gracies a deu, tinc i vixc de la meua faena de Administrador de finques, d'agent inmobiliari no em deixen els bancs, com ja sabrás soc de UPyD i per lo tant faig i opine el qu' em dona la gana, vale, "demócrata" ? i li done la raó al que la te com en este cas, Jordi, no estic cassat amb ningú a nivell local, sols amb el meu poble, la dona, els bancs i ACEPLAT.
Aixi i tot, una abraçada, encara siga la del orso per la teua part.