L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 22 de novembre del 2011

El govern municipal i ACEPLAT vol treballar conjuntament per un pla estratègic per a la platja



La regidora de Turisme, M. Carmen Canet, s’ha reunit amb els membrs d’ACEPLAT, amb l’objectiu de buscar uns vincles que porten a una estreta col·laboració per dinamitzar i projectar turísticament la platja. 
Amb eixe objectiu s’ha establit un calendari de reunions perquè com explicava la regidora Carmen Canet la voluntat del govern municipal és considerar la platja com un motor d’activitat econòmica i de creació de llocs de treball i riquesa.
La regidora va recordar que la nostra platja manca de planificació global i no hi ha cap estudi de les distintes necessitats d’una zona turística ni establiment de prioritats.  (I diguem nosaltres: Potser si això s’haguera fet, ara no tindríem l’embolao d’una guardería sense xiquets per omplir-la i de la manca total de serveis)
La regidor va assenylar que no s’ha treballat per a buscar una zonificació d’oci, de descans o d’entreteniment i per això ara es important  buscar solucions immediates a la greu situació que patix el comerç de la platja i s’ha de fer de manera conjunta entre Ajuntament, empresaris i comerciants.
Un dels temes que es va parlar va ser la disminució de les places d’aparcament per les obres de remodelació de l’avinguda de la Marina que ha implicat menys visitants. El govern municipal té en projecte augmentar la capacitat d’aparcament en llocs alternatius de la platja perque la distribució de l’avinguda no és la més adequada.
Canet va aprofitar per a recordar a l’associació que les obres de l’avinguda de la Marina depenen i són únicament i exclusivament de la Conselleria d’Infraestructures de la Generalitat Valenciana i es preveu que estiguen acabades en dos o tres mesos.
- Segons la informació oficial
-

4 comentaris:

Estruch, membre de ACEPLAT ha dit...

Puc donar fe, perteneixc a Aceplat i estigué al acte, molt bona resposta per part de Carmen Canet, a la que aprecie un montó donat m'ha demostrat ser tota una senyora en tots els camps : edicatiu, personal, i ara com a politica en actiu.
Sols li demane que no passe lo que fa quatre anys, bones paraules i pocs fets, se que no em defraudará.

Anònim ha dit...

M'agrada!

Anònim ha dit...

Ya era hora de que alguien lo hiciera. Yo lo dije en la cotorra hace un par de años. Me alegro mucho de coincidir con el Ayuntamiento.

Estruch ha dit...

Amplío la noticia como asistente : se reunió dicha concejala con la asociación de la playa , se trató de tú a tú varios temas referentes a los problemas que presenta la playa y sus comercios por su característica singular de zona fuera del casco urbano principa : comunicación playa-pueblo-estación de tren, playa-resto comarca i otras comarcas como Ribera o Costera, fuente natural de turistas, sinergias con el esto de La Valldigna para ofrecer un turismo combinado de playa y ocio cultural, más diversidad de ocio en la playa, creación de más zonas de aparcamiento, ampliación del servicio sanitario y otras muchas más , con el fin final de desestacionalizar la playa, es decir, que venga turismo todo el año, que al fin y al cabo, junto otorgar una calidad máxima i diversa durante el estío, es lo que interesa.

Hasta aquí la información objetiva, ahora paso a la subjetiva, como asistente a dicha reunión :

- Hay una buena sintonía entre la concejala y la asociación, tanto en ideas como en la forma de llevarlas adelante, espereremos que dure toda la legislatura, por nuestra parte no faltará.
- Hay ganas de colaborar en consecuencia entre ambas partes, se van ha seguir haciendo una serie de reuniones a tal fin.

Sólo espero como le dije a la concejala, que todo no quede en agua de borrajas, seguiré informando.