L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 11 de novembre del 2011

El govern municipal dóna impuls al paralitzat Parc del Cantalot. Les obres foren anunciades en el 2003 com imminents per la Generalitat i el govern del PP.



Sembla ser que ara sí que va de bo.  Les obres de la denominada “Primera fase del Parc de Cantalot” avancen en un bon ritme després. Tal com ja va informar La Cotorra, 


les obres s’iniciaren fa uns dies i la previsió d’acabament, sempre i quan l’oratge ho permeta, és per als primers mesos del 2012.

L’Ajuntament de Tavernes invertirà en aquesta obra un total de 209.000 euros,  cost inicial, després que el govern de la Generalitat del  PP ens haja passat en raons i excuses per no dur a cap una obra que:
1. Va ser anunciada primer en novembre del 2003.
2. Va ser presentada en el mes de maig del 2004.
3. Va ser promesa i consignada en el pressupost de la Generalitat els anys  2007, 2008, 2009 i 2010
4. Va desaparéixer dels pressupostos del 2011 de la Generalitat del PP mentre li venia a dir a Tavernes el passat abril més o menys que “donde dije digo, digo Diego y que de Parc del Cantalot, ejecutarlo y pagarlo la Generalitat... nada de nada”.
 
No passa res perquè ens tenen acostumats: ni vingueren les obres del riu després de la inundació del 1996; ni ha vingut la circumval·lació, ni vindrà la depuradora en el temps anunciat... Temps al temps. 


 L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha recordat que han hagut de passar 8 anys perquè una obra promesa en el 2003 ara veja la llum. L’alcalde ha dit que “pel govern de Tavernes és una gran satisfacció dir que la construcció de la primera fase del Parc ja és una realitat. Les obres donen resposta a molts anys de demanda justa per part dels veïns de la zona, i ara podran tindre un espai comú en condicions”.

I nosalgres afegim de la nostra banda: Això sí pagada per l’Ajuntament, és a dir, pel poble de Tavernes i sense cap ajuda de la Generalitat.

La regidora de Contractació i Serveis Públics, Llum Sansaloni ha destacat que “després de tants anys d'espera, el Parc finalment serà una realitat de la qual podran gaudir tots els ciutadans i ciutadanes de Tavernes. És el començament d'un gran projecte que esperem revitalitzarà tota la zona de Cantalot i serà sens dubte un nou punt de trobada pels xiquets i xiquetes del IES la Valldigna i per les famílies del voltant”.

Les obres que s’executen  són  l'adequació i anivellament del ferm i terrenys, preparació del sistema de drenatge i preparació de la zona de jocs.

-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Me gustaria que se publicara un mapa de situación ya que los que no somos del pueblo no sabemos donde se ubica este y otros parques

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem afegit a la notícia un plànol de la situació.

Anònim ha dit...

I de veritat qu'estem per a gastarmos ara 200.000 nanos?

Anònim ha dit...

Unió Valenciana ja el va inagurar fá al menys 8 anys, amb orxata i castell, de cachondeo, clar está.

Anònim ha dit...

Muchas gracias por el plano

Anònim ha dit...

No esperes vora gran cosa de moment, sols n'hi han quatre parets...

Anònim ha dit...

Normal. A vore si vols vore amb 10 dies de treball la catedral de Burgos. Espera a que vinga el més de març i ja parlarem.