L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 16 de novembre del 2011

El “Financial Times” torna a triar València com a exemple dels mals d'Espanya



 
El “Financial Times” britànic, en un article publicat ahir, critica la política econòmica seguida pel PP de València, que es posada com el principal exemple del que s'ha fet malament a Espanya. El periodica, al mateix temps, posa en dubte la capacitat del PP per a remuntar la situació.

Una pregunta primer que res: ¿Per què la prevista arribada del govern conservador del PP, que presumeix de tecnócrata, no està calmant als mercats sobre la solvència de l'economia espanyola? El diari econòmic Financial Times tractava ahir de respondre la qüestió i apuntava que durant molts anys s’han fet les coses malament i per a demostrar-ho no trobaven un exemple millor que el govern del PP valencià.

Atés que l'article parla per a lectors internacionals desconeixedors de la política espanyola, el periodista aclareix que el PP de Camps va ser la mà dreta de Mariano Rajoy i va aplicar polítiques que el candidat al govern avalava i encara avala
"València mostra molts dels pitjors símptomes de la malaltia de l'economia espanyola" apuntava el tabloide que senyala que les terres valencianes "estan patint alhora els efectes combinats de l'explosió de la bambolla d'immobiliària i de la crisi de deute produït poc després en la perifèria sud i oest de la zona euro".
 
"Una de cada quatre persones a la Comunitat Valenciana està en l'atur, i entre els menors de 25 anys el nombre s'eleva a un de cada dos. Les empreses que es van beneficiar de la bonança de la construcció han sigut durament colpejades. Més de 130.000 nous habitatges estan buits", resumeix l'article, que no oblida explicar ni la situació de la CAM i el Banc de València, ni la situació jurídica de l'expresident Camps. 

El periòdic conclou dient que, a partir del diumenge, si guanya Rajoy es veurà en la disjuntiva de satisfer dos grups amb interessos contradictoris: els espanyols i els mercats. "Ningú pensa que va serà fàcil", conclou el periodista. 

La veritat és que és impossible.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

eu torne a dir una i un milló de vegades no tot es blau o roig, n'hi han altres colors...

Anònim ha dit...

negre.. jo o veig tot molt negre. En el poble, la comunitat, espanya el mon... en tot