L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 25 de novembre del 2011

Demà dissabte, si l'oratge ho permet, la Regidoria d’Esports celebrarà el camp a través en la zona dels Sequers



Estava previst dissabte passat però el mal oratge no ho va permetre. A vore si ara sí! El camp a través serà en la zona Els Sequers i és una  activitat d’esport extraescolar que començarà a les 11:30 hores i acabarà sobre les 12:45 hores. Hi correran xiquets i xiquetes de les categories aleví, benjamí, prebenjamí, de cinc anys i de l’escola de jocs.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha manifestat que les activitats esportives adreçades als xiquets i als col·legis tenen com a objectiu " formar els joves amb una cultura esportiva i saludable, i, per tant, dins dels objectius de la Regidoria d’Esports, que és no sols continuar amb estes activitats sinó augmentar-les tant com siga possible”. 

Els col·legis participants són Alfàndec, Sant Miquel, Magraner, Patronat, San José HHDC i Divina Aurora i es compta amb la col·laboració de la Diputació de València, la Conselleria de Cultura i Educació, el Club d’Atletisme La Valldigna, Creu Roja i la Policia Local.

Tots els xiquets participants rebran un detall commemoratiu i els tres primers classificats de cada categoria tindran un trofeu. 
-

6 comentaris:

Pepito ha dit...

Molt mal organitzat, per què els xiquets i xiquetes del col·legis concertats poden partipar els alumnes de 1er de la ESO, i no ho poden fer els des IES Valldigna i Jaume?

Anònim ha dit...

Pepito no tens ni idea, primer pendries saber con funciona el camp a traves i despres paralar: No participa ningun xiquet ni xiqueta de ESO, ni dels concertats: Sabut

Pepito ha dit...

Anònim sabut, segons el paper diu xiquets i xiquetes d'11 anys, això vol dir que a les escoles concertades, hi hauran alumnes de 1er d'eso que tenen 11 anys.... sabut. A més a més, les categories ho deixen ben clar, alevins...... val? SABUT

Anònim ha dit...

El mateix poden hi haure alumnes d'11 anys que no estiguen en ESO.

Crec que ací l'edat no serà determinant sinó el fet de ser alumne/a d'educació primària.

Que el paper diga xiquets i xiquetes d'11 anys no vol dir que els alumnes d'ESO que encara tinguen 11 anys poden participar-hi si és una prova per a primària, com és.

Pepito, això de mal organitzat ho diries a la cara als organitzadors? Segur que no i més quan les bases, les normes, com vulgus dir-li són les mateixes de sempre, les que s'usen de sempre des de fa anys.

Ara abans la regidoria d'Esports era del PP i ara és el Bloc qui la porta i t'agafes a una paret llisa, una simple menció de l'edat que és orientativa per dir mal organitzat.

Si demà estaran els de sempre organitzant i vigilant, els mateixos monitors de sempre. És que en quatre mesos ja no saben fer la faena?

Ah, i no sóc de l'organització però demà si correran alumnes del meu col·legi.

pepito ha dit...

Clar que ho diria a la cara, i sempre ha estat mal organitzat, amb el PP, amb el Bloc i amb qui siga si les normes que hi posen són aquestes... val? Per què a la federació d'atletisme, als 11 anys, no són alevins, són infantils, i de segón any. Per a que sàpigues que estic enteradet, i a més a més, no hi ha control per saber l'edat, i ho dic per què altres anys s'han colat xiquets a les categories que no els corresponia. i si amic, més d'un xiquet d'onze anys ha corregut altres anys... si voleu que les normes es cupleixquen les tenen que posar clares.....i ami no em val que digues que xiquets de la eso no corren, si han repetit curs, i tenen onze anys i van a sisé corren, i prou.

Anònim ha dit...

Pepito, vaig aclarirte algunes coses que pareix ser que no tens clares.
1ª En el paperet d'inscripció e informació a més de dir els anys dels xiquet/es també apareix l'any de naixement (2001-2000)per lo tant els xiquets de 11 anys que estiguen en ESO no poden participar ni els repedidors que no siguen d'eixe any tampoc. (ja que serien infantils)
2ª Si alguna vegada han participat xiquets repetidors o fora de l'edad han corregut però no entren dins de la classificació, sempre han corregut saben-to l'organització. Participen perque es una activitat escolar i no una competició oficial.
3ª A pesar de com tu dius que està mal organitzat any darrere any participen més de 200 xiquets a pesar i tenint en conte totes les competicions que hi han d'equips federats jugant al mateix temps (futbol, basquet, rugbi,pilota,etc)
No entrem en polèmiques on no hi han que aquesta activitat ja por-ta organitzant-se més de 20 anys, i han passat molts goberns per l'ajuntament.